1397/09/27 عليپور مطرح كرد: تخصيص وام وزارت علوم به دانشجويان تا پايان آذرماه
    معاون اداري و مالي دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل از تخصيص وام وزارت علوم به دانشجويان تا پايان آذرماه سالجاري خبر داد.

حسين عليپور در گفتگو با روابط عمومي واحد اردبيل، گفت: دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل تا پایان آذر ماه جاری فرصت دارند از وام تخصیصی وزارت علوم استفاده نمایند.

وي افزود: وام تسهیلات شهریه نیمسال اول سالتحصیلی 98-1397 مربوط به صندوق رفاه دانشجویان به منظور اعطای تسهیلات بلندمدت با بازپرداخت بعد از تحصیل به متقاضیان مقاطع کاردانی و کارشناسی مبلغ 5 میلیون ریال، کارشناسی ارشد 11ميليون و 500 هزار ریال و دکتری ناپیوسته 25ميليون ریال پرداخت می شود.

عليپور ادامه داد: متقاضيان جهت ثبت نام و ویرایش اطلاعات، از طریق اتوماسیون صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم به نشانی www.swf.ir مراجعه كنند.

وي افزود: صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل با شماره تلفن 33727801 آماده پاسخگوئی در این خصوص و ديگر تسهیلات دانشجویی است.