1397/09/26 ستاري: خلاقيت جمعي مهمترين شاخصه توسعه كشور است
    معاون پژوهشی واحد اردبیل گفت: از شاخص هاي مهم برای توسعه کشور خلاقیت جمعی و شادی جمعی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا در اردبیل، فرزاد ستاری در ويژه برنامه هفته پژوهش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل اظهار کرد: پتانسيل عظيمي در دانشگاه آزاد اسلامي موجود است كه با بكارگيري علمي و كارشناسي آن ها و استفاده از توانمندي هاي نوآوري، فناورانه و پژوهشي اعضاي هيات علمي و دانشجويان در اين مسير قدم برداشت و موفق شد.

ستاری به برنامه های آینده حوزه پژوهش اشاره كرد و گفت: راه اندازی سامانه کنفرانس ها، راه اندازی 2 سایت با رویکردهای برندسازی شامل سایت جامع نقد کتاب و فیلم و سایت تولید محتوای رسانه ای با قابلیت خرید آنلاین محتواها، تهیه سامانه جامع فروش مخصوص شرکت های کوچک و متوسط و تهیه کتاب جامع اساتید استان شامل عکس و پروفایل استادان با تمرکز بر معرفی توانمندی های استادان از برنامه هاي مورد تاكيد اين معاونت است.

وی مهمترين برنامه هاي 9 ماه گذشته را بروز رسانی پایان نامه ها و تطابق با سامانه ظرفیت، به روز رسانی طرح های درون دانشگاهی اساتید، راه اندازی سامانه تشویق مقالات، به روز بودن گزارش پرداخت های حق الزحمه پایان نامه ها، آغاز به کار سامانه نشر بین المللی، برگزاری منظم کنفرانس های ملی و ایجاد برند برای هر گروه، قراردادهای فروش بالای مراکز رشد و فن آوری، راه اندازی مرکز تحقیقات آب و انرژی و اتمام اپلیکیشن رابط تحقیق با صنعت عنوان كرد.

رسولی:

هیات علمی گنجینه بسیار بزرگ دانشگاه است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل نيز گفت: ما گنجینه بسیار بزرگی در دانشگاه آزاد اسلامی داریم و هر چقدر اعضای هیات علمی در حوزه پژوهش پیش قدم باشند هم اعتبار و جایگاه دانشگاه ارتقا پیدا می کند و هم رسالت دانشگاه به نحو مطلوب ایفا مي شود.

اسحاق رسولی گفت: با همت و درایت و قابلیت های علمی و پژوهشی اساتید این مملکت روز به روز در بین جوامع امروزی سربلندتر و سرآمدتر مي شود.

وی تصریح کرد: ما اگر بتوانیم از قابلیت ها و توانمندی ها بهره ببریم مشکلات و چالش ها به راحتی حل می شود.

رسولی بیان کرد: حوزه آموزش در انتقال علم نقش دارد و حوزه پژوهش در ارتقا آن موثر است و نتیجه ارتقا سطح علمی جامعه است.

وی گفت: ما باید حوزه تبدیل علم به ثروت که حوزه فناوری است را ارتقا بدیم و کیفیت زندگی جامعه با ارتقای فناوری افزایش پیدا می کند.

رسولی ادامه داد: در دانشگاه به چهار موضوع آموزش، فرهنگی و اجتماعی، پژوهشی و نوآوری و فناوری پرداخته می شود و در گذشته نقش آموزشی پر رنگ، فرهنگی تا حدودی و پژوهش بعد آن قرار داشت و امروز به همه زمینه ها توجه می شود.

وی گفت: تولیدات علمی دانشگاه بیشتر در حوزه نوین است و باید توجه کرد که تولید مقالات علمی چقدر می تواند به حل مسئله کمک کند.

رسولی افزود: یکی از کارهایی که دانشگاه آزاد اسلامی پیشگام شده است سامانه پالایش آزاد است که 40 مسئله راهبردی در کشور شناسایی شده و در گروههای مختلف به موضوع های پژوهش تقسیم شده است و در آینده انتخاب موضوع پایان نامه دانشجویان از این طریق و با برنامه ریزی خواهد بود.