1397/09/24 رسولی: جانبازان پرچمدار شرف و سربلندی ما هستند
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در مراسم افتتاحیه مسابقات کشتی دانشجویان سما اردبیل گفت: ناصر سردار دستاری از قهرمانان اسبق ورزشی هستند که در زمان جنگ برای عذت و سربلندی ما جان خود را سپر گلوله ها کردند و اکنون پرچمدار شرف و آبروی ما هستند.

رسولی ادامه داد: همانطور که رهبر معظم انقلاب فرموده اند باید تحصیل و تهذیب و ورزش سرلوحه امور قرار گیرد تا نسلی سرزنده، کاربلد و با افتخار تربیت شود. لذا بنا داریم این گونه مسابقات بیش از پیش در دستور کار قرار دهیم و به عشق سردار ناصر دستاری این مسابقات را  در ایام 16 آذر هر سال و به صورت مداوم برگزار می کنیم.

وی افزود: از اینکه سما اردبیل در برگزاری این دوره از مسابقات پیش قدم شده است تشکر میکنم و در سالهای بعد همگام با ورزشکاران دانشگاه  آزاد اسلامی اردبیل مسابقات را پرشورتر برگزار می کنیم.

اثنی عشری:

تیم کشتی سما اردبیل  وارد مسابقات لیگ می شود

رئیس مرکز آموزش و فرهنگی سما اردبیل گفت: با توجه به حضور قهرمانان کشتی ایران در سما اردبیل ، اولین دوره مسابقات کشتی دانشجویان سما اردبیل به مناسبت روز دانشجو و با یاد تنها شهید زنده شمالغرب کشور  سردار ناصر دستاری برگزار شد .

اثنی عشری افزود: در این مسابقات که در هر دو رشته آزاد و فرنگی برگزار شد بیش از 120 نفر از دانشجویان شرکت نموده بودند و پس از یک روز رقابت نفسگیر نفرات برتر اوزان مختلف معرفی شده و مدال و لوح خود را دریافت کردند.

و ی ادامه داد: نفرات منتخب این مسابقات به عنوان تیم کشتی سما اردبیل وارد لیگ کشتی می شوند.