1397/08/26 با معرفی تیم‌ها و ایده‌های برتر ؛ دومین استارتاپ ویکند سما اردبیل به خط پایان رسید
    دومین استارتاپ ویکند سما اردبيل با اعلام تیم‌ها و ایده‌های منتخب به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل، دومین استارتاپ ویکند سما به همت آموزشکده فنی و حرفه ای سما اردبیل و با موضوع اسباب بازی در چهار زمینه اسباب بازی های الکترونیکی هوشمند، ساده، مکانیکی و سلامت محور به مدت سه روز برگزار و با مشخص شدن آرای داوران، تیم‌های منتخب این رویداد اعلام و جوایز آنها اهدا شد.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل فكر نوجوانان و جوانان را بزرگترين سرمايه مملكت معرفي كرد.

دكتر اسحاق رسولي گفت: امروز هم افزايي علم و ثروت مطرح است و مهمترين ثروت كشور، فكر نوجوانان و جوانان است و الگوي آينده اين مملكت نه بر مبناي نفت بلكه بر پايه فكر اين جوانان و نوجوانان ترسيم مي شود.

وي افزود: در كشورهاي جهان سوم نقش نيروي انساني در خلق ثروت بسيار پايين است ولي كشور ايران كه به قرآن و نهج البلاغه وصل است بايد وضعيتي بهتر از شرايط موجود داشته باشد.

رسولي تاكيد كرد: دانشگاه آزاد اسلامي و سما در رويكرد جديد خود مي خواهد اكوسيستم كارآفريني و فناوري را با همكاري ساير اداره ها پياده كند.

بر اساس راي داوران تيم هاي برتر به شرح ذيل معرفي شد: تیم برتر مقطع اول متوسطه: گروه قطعات ریز هوشمند، تیم برتر مقطع دوم متوسطه: گروه کره جغرافیایی، تیم برتر دانشجویی: گروه هلاهوپ، ایده برتر: نرم افزار متعادل سازی درس و بازی و ایده برتر ویژه: نرم افزار بازی آموزشی فرزان.