1397/08/15 آغاز ثبت نام بیست و چهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل
    معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از آغاز ثبت نام بیست و چهارمین دوره مسابقات قرآن و عترت در دو بخش کتبی و شفاهی خبرداد.

علیرضا عبدالرحیمی در گفتگو با روابط عمومي دانشگاه، از آغاز ثبت نام بیست و چهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت ویژه استادان و دانشجویان خبر داد و گفت: این دوره از مسابقات در دو بخش کتبی و شفاهی ویژه دانشجویان و اساتید برگزار می شود.

وی افزود: بخش کتبی شامل رشته های تفسیر قرآن، ترجمه قرآن کریم به فارسی، ادعیه، زیارات، نماز، احکام، ترجمه قرآن کریم به انگلیسی، سیره پیامبر(ص) و اهل بیت (ع ) و آشنایی با مقاهیم نهج البلاغه است.

عبدالرحیمی اضافه كرد: بخش شفاهی این دوره از مسابقات نیز شامل رشته های حفظ جزء 30 و حفظ 5 جزء، 10 جزء، 15 جزء، 20 جزء، 25 جزء، حفظ کل قرآن کریم و قرائت، اذان و تواشیح  است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل افزود: بخش کتبی این دوره از مسابقات 12  آذرماه ساعت 10 صبح  در یکی از دانشکده های دانشگاه برگزار و زمان برگزاری رشته های بخش شفاهی نیز متعاقبا اعلام مي شود.

عبدالرحيمي گفت: براي ایجاد فضای معنوی  توام با علم و دانش و بهره مندی از جوایز نقدی و 2 نمره تشویقی در صورت کسب حد نصاب نمره و بهره مندی از تخفیف ویژه در شهريه با احراز رتبه های استانی و کشوری از دانشجویان جهت ثبت نام در این دوره از مسابقات دعوت بعمل مي آيد.