1397/08/07 پیاده روی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل در منطقه گردشگری سوها
    برنامه پیاده روی، توان افزایی و اردویی توسط اعضا کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل و با مشارکت جمعیت هلال احمر شهرستان اردبیل برگزار شد.

مدير دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي به روابط عمومي واحد اردبيل گفت:  در این برنامه که به مناسبت گرامیداشت هفته ملی سلامت بانوان برگزار شد، اعضای کانون به منطقه سوها در نزدیکی اردبیل اعزام شدند.

اكبر قاسمي افزود: همزمان در این هفته ایستگاه سلامت در دانشکده پزشکی دایر شد و  خدمات سنجش قند خون، فشار خون و اندازه گیری وزن ارائه شد.

وي بيان كرد: آموزش امداد و کمک های اولیه، عضو گیری، توزیع فرم اهداء عضو و توزیع کارت های اهدا عضو به اساتید، کارکنان و دانشجویان از برنامه های متنوع دیگری بود که در اين دانشگاه برگزار شد.