1397/08/07 مدیر گزینش دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل تاكيد كرد: حفظ کرامت و صیانت از آبروی افراد
    مدیر گزینش دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل بر حفظ کرامت و صیانت از آبروی افراد تاكيد كرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل، كيوان نقی زاده در مراسم معارفه رابط گزینش سما اردبیل گفت: یکی از مهمترین و حساس ترین قسمت های اداری در هر سازمان که سلامت اداری آن مجموعه را تضمین و محیطی امن را ایجاد می کند، گزینش است چرا که هم کرامت افراد باید حفظ شود و هم آبروی افراد مورد صیانت قرار گیرد.

وي ادامه داد: به خصوص در موسسات آموزش عالی که باید براساس اصول و ارزش های اسلامی، دینی و منطبق بر دیدگاه های مقام معظم رهبری باشد و در این راستا اهمیت نقش گزینش مشخص می شود.

نقي زاده  افزود: گزینش در حقیقت یک نوع قضاوت در غیاب فرد است، پس لازم است در این زمینه عدالت رعایت شود و تصمیمات بر اساس مدارک و مستندات گرفته شود و نه قضاوت شخصی.

او تاكيد كرد: در تمامی مراحل این سخن مد نظر قرار گیرد که « آبروی مومن از هر چیزی مقدس تر است».