1397/08/06 رئیس شورای قرآن و عترت استان خبر داد: اجرای طرح موضوع گذاری قرآن کریم در دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل
    رئیس شورای قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل از اجرای طرح موضوع گذاری قرآن کریم در واحد هاي دانشگاهي اين استان خبر داد.

بهنام آزادي در گفتگو با روابط عمومي واحد اردبيل، اظهار كرد: جهت شناسایی نخبگان قرآنی و ایجاد فضای معنوی توام با علم و دانش، برنامه های متنوعی از جمله اجرای طرح موضوع گذاری قرآن کریم، برگزاری کارگاه های آموزشی، کرسی های تلاوت و نشست های تخصصی برگزار مي شود.

وي برگزاری جلسه هاي  هیات گزینش جهت صدور مجوز تدریس برای متقاضیان تدریس درس آشنایی با قرآن کریم  و سایر فوق برنامه هايی را که پس از طرح و تصویب در شورای قرآن و عترت استان برگزار می شود، از برنامه های سال تحصیلی جدید معرفي كرد.

رئيس دبيرخانه هيات امناي دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل با ابراز خرسندی و تبریک به حائزین رتبه های کشوری و همچنین جامعه دانشگاهی استان اردبیل، برگزاری مسابقات قرآن و عترت در رشته های کتابخوانی، حفظ، قرائت قرآن کریم و هنر و ادبیات دینی و پژوهشی در میان استادان، دانشجویان وکارکنان را از برنامه هميشگي و مدام در اين استان دانست.

آزادي گفت: با پایان یافتن مرحله کشوری بخش شفاهی 23مین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت ویژه اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی که به مدت 3 روز در هفته گذشته به میزبانی واحد ارومیه برگزار شد؛ تعداد 6 نفر از استادان و دانشجویان استان افتخار آفریدند.

وي افزود: در بین استادان ولی شجاع مقام دوم در رشته حفظ کل و فاطمه حبیب زاده مقام سوم در رشته قرائت را کسب كردند و از دانشجویان؛ فاطمه اسفندمز در رشته حفظ 20 جزء و شیرین شیخ نواز در رشته قرائت به ترتیب اول و دوم شدند.

رئیس شورای قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل ادامه داد: از میان برادران دانشجو نیز حامد اداک در رشته اذان رتبه دوم و قنبر سمند در رشته حفظ 20 جزء رتبه چهارم کشوری را کسب كردند.