1397/08/02 در مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل صاحب 5 رتبه برتر شدند
    دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل در بخش شفاهی بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت ویژه دانشجویان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی صاحب 5 رتبه برتر شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري ايسكانيوز از اردبيل، با پایان یافتن مرحله کشوری بخش شفاهی بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت ویژه دانشجویان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی که به مدت 3 روز به میزبانی واحد ارومیه برگزار شد، 5 سهم نصيب دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل شد.

فاطمه اسفندمز، رتبه اول کشوری در رشته حفظ 20 جزء قرآن، شیرین شیخ نواز رتبه دوم کشوری در رشته ترتیل، فاطمه حبیب زاده رتبه سوم کشوری در رشته ترتیل، حامد اداک رتبه دوم کشوری در رشته اذان و قنبر سمندر رتبه چهارم کشوری در رشته حفظ 20 جزء قرآن صاحبان افتخار در اين دوره از مسابقات بودند.

سایر شرکت کنندگان در این دوره از مسابقات از دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل، حایز کسب مقام های پنجم تا هفتم شدند.

در مراسم اختتامیه این دوره از مسابقات، دکتر کلانتری معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی سخنرانی كرده و نفرات ممتاز لوح تقدیر و هدایای خود را از دست او دریافت كردند.