1397/07/29 مدیر پژوهش های کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی : تشویق افراد به صنعت، مهمترین نکته در ارتباط دانشگاه با صنعت است
    مدیر پژوهش های کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تشویق افراد به صنعت مهمترین نکته در ارتباط دانشگاه با صنعت است.

به گزارش روابط عمومي واحد اردبیل، مدیر پژوهش های کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه هم اندیشی با حوزه پژوهش استان اردبیل اظهار کرد: تشویق افراد به صنعت مهمترین نکته در ارتباط دانشگاه با صنعت است.

دکتر سیدحاتم مهدوی نور به مسئله امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و گفت: سه مرحله برای آن وجود دارد که مرحله قلبی، مرحله زبانی و مرحله عمل است که در مرحله عمل اول باید زیرساخت های آن موجود باشد و سپس برخورد صورت پذیرد.

وی ادامه داد: زیرساخت های دانشگاه افراد را تشویق نمی کنند که از محیط خارج دانشگاه طرح بیاورند و با صنعت ارتباط داشته باشند.

مهدوی نور افزود: شاید بخشنامه های ما ایراد داشته باشند گاهی هم ما خودمان در واحدها مانع فعالیت استادني می شویم که می خواهند طرح برون دانشگاهی بیاورند و کاری انجام دهند.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: اگر بخواهیم این ساختار را درست بکنیم باید افراد را تشویق بکنیم تا طرح های برون دانشگاهی و در ارتباط با صنعت را براي اجرا به دانشگاه بیاورند كه در اين صورت بسیاری از مشکلات مربوطه حل خواهد شد.