1397/07/29 معاون مدیرکل مراکز تحقیقاتی و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی: فکرهای کشور، سرمایه عظیم و تحریم ناپذیرند
    معاون مدیرکل مراکز تحقیقاتی و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: فکرهای کشور، سرمایه عظیم و تحریم ناپذیرند.

به گزارش روابط عمومي واحد اردبیل، معاون مدیرکل مراکز تحقیقاتی و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد در جلسه هم اندیشی با حوزه پژوهش استان اردبیل اظهار کرد: سرمایه عظیم کشور فکرها هستند که تحریم ناپذیرند و اگر ما دانشجویان را حمایت کنیم تا ایده های خود را عملیاتی کنند، بهترین کار انجام شده است.

دکتر عبداله محمدی گفت: اگر بخواهیم پیشرفتی داشته باشیم باید بین صنعت و دانشگاه ارتباط وجود داشته باشد و این یک اصل مسلم است، بعضی ها می پرسند چرا این ارتباط شکل نمی گیرد؟ یا چرا ارتباط ضعیف است؟ و یا حتي بعضی وجود ارتباط را رد می کنند.

محمدی افزود: اگر رابطه بین صنایع و دانشگاه بیشتر بود ما بسیاری از مشکلات را در صنایع نداشتیم، ساده ترین نمونه که خودروسازی است و اگر این ارتباط به نحو احسن برقرار بود الان صتایع خودروسازی ما هم صاحب یک برند شده بودند.

وی ادامه داد: می شود گفت که ارتباط به نوعی هست و به نوعی نیست و ما به طرف صنعت می رویم ولی در این میان یک حلقه هايی هستند که حلقه های مفقوده هستند و ما باید دنبال این حلقه ها باشیم.

محمدی تصریح کرد: مهمترین حلقه مفقوده شرکت های دانش بنیان هستند. دانشگاه قبلا تنها به بحث آموزش اهمیت می داد ولی اکنون شرایط فرق کرده است.

وی اظهار کرد: باید کم شدن تعداد دانشجو را به جای تهدید یک فرصت شمرد و در این شرایط  به ارتباط دانشگاه با صنعت بیشتر اهمیت داده شود و از این فضا در راستای ارتباط و پژوهش استفاده بکنیم.

محمدی ادامه داد: تقویت شرکت های دانش بنیان، شناخت نیازهای صنعت و جلب اعتماد از موضوع های مهمی هستند که باید توجه به آنها در اولویت قرار گیرند.

وی افزود: شرکت های دانش بنیان از یک طرف نیازهای علمی صنایع را می شناسند و از یک طرف با دانشگاه ارتباط دارند و اعضای هیات علمی آن را مدیریت می کنند و می توانند این ارتباط را برقرار کنند.

وی بیان کرد: در تعریف مگاپروژه ها و نیازهای استان باید دبیرخانه هایی تشکیل شود و تلاش جهت انعقاد قراردادهای سه جانبه بین دولت ، صنعت و دانشگاه و همچنین قرارداد های دوجانبه بین دانشگاه و صنعت انجام شود.

محمدی افزود: سرای نوآوری از موضوع های مهمی هست که ریاست دانشگاه هم به این موضوع اهتمام خاصی دارند و مهمترین نکته در بحث ارتباط با صنعت، تشویق افراد به این موضوع است.

معاون پژوهشی واحد اردبیل نيز اظهار کرد: ما باید رویکردمان را عوض کنیم و خیلی از ایده ها وجود دارد که به تنهایی می تواند یک واحد را برای همیشه از درآمدهای آموزشی مستقل بکند.

دکتر فرزاد ستاری به اهمیت ارتباط با صنعت اشاره کرد و ادامه داد: ما باید از تجربیات همکارن در سایر واحدها نیز استفاده کنیم و هر تجربه از هر کجای دیگر می تواند با اضافه شدن ایده های خودمان باعث شود در استان هم دانشگاه منتفع شود و هم واحد های صنعتی نفع ببرند.