1397/07/29 معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامي اردبیل : بسيج عرصه را براي دشمن تنگ كرده است
    معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبیل گفت: بسیجیان کسانی هستند که از آنها به عنوان یاوران ولایت نام برده می شود، چونکه این افراد در همه حال عرصه را برای دشمنان اسلام تنگ می کنند.

به گزارش روابط عمومي واحد اردبيل، حجت الاسلام محمد تجلایی در مراسم تكريم و معارفه مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل اظهار كرد: بسیجیان دلدادگان امام عصر(عج) هستند و امام خمینی(ره) وقتی قیام را در سال 42 آغاز کردند از سربازان در گهواره نام بردند که بعد ها معلوم شد این سربازان، بسیجیان خالص و حافظان واقعی انقلاب هستند.

وي در تبيين  واژه بسیج از حرف "ب" بسیج به عنوان تداعی گر بصیرت ياد كرد و  گفت: محافل بسیجی همواره از بهترین محافل عاشقان و معشوقان خداوند متعال است چراکه که ثمره وجود انسان نیز در آن تجلی پیدا می کند.

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامي اردیبل از صبر و تقوا به عنوان ویژگی های بارز بسیجیان نام برد و افزود: بسیجی به دلیل اینکه با تقوا است، توهین ها و اهانت را شنیده و با صبر خود از انها رد می شود چونکه معتقد است ابدیت همه چیز است.

وی بيان كرد: بسیجیان سربازان واقعی حکومت هستند چونکه با حضور سازنده در همه عرصه های انقلاب توانستند به خوبی فتنه ها را درک و آنها را مدیریت کنند.

تجلایی "سین" بسيج را در انقلاب تداعی گر سازندگی دانست  و خاطرنشان كرد: شهید والامقام شهریاری قبل از اینکه یک استاد و دانشمند باشد یک بسیجی تمام عیار بود و با اعمال سازنده خود در عرصه علم دانش بود که دشمنان اسلام تحمل خود را از دست داده و ناجوانمردانه به ترور وی دست زدند.

وی در تفسیر حرف "یای" بسیج گفت: بسیجی یاور ولایت است و دشمنان اسلام به خصوص فتنه گران بدانند بسیجیان پیام ولایت را با جان و دل درک و عمل می کنند.

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان ادامه داد: صدای بسیج در جایی که از پول و امکانات خبری نیست طوفنده و غرش امیز است چونکه حرکت بسیج، مردمی و فقط برای کسب رضای الهی است و ارزش بسیج زمانی مشخص می شود که مشکلات اقتصادی گریبان گیر کشور شود

وی خطاب به دشمنان اسلام و بدخواهان نظام و انقلاب گفت: اگر زمانی فتنه جویان جام زهر را تحمیل کنند ما همه خمپاره های تمام ناشدنی خواهیم بود که بر سر دشمنان و بدخواهان انقلاب و نظام خراب خواهیم شد.

تجلايي تاكيد كرد:  دشمن سعی دارد ایران اسلامی را در شعب ابوطالب نگه دارد و همه دنیا بداند که ایران اسلامی با توکل بر خداوند متعال و عنایات ائمه اطهار (ع) در موقعیت خیبر قرار دارد و روز به روز هم بر قدرت و توان ایران اسلامی افزوده می شود و بسیجیان نیز با تمام توان صدای انقلاب را فریاد زده و به افق اعلا خواهند برد.