1397/07/28 رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل: دانشگاه آزاد اسلامی در تکاپوی تبدیل شدن به دانشگاهی در تراز انقلاب اسلامی است
    رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در تکاپوی تبدیل شدن به دانشگاهی در تراز انقلاب اسلامی است.

به گزارش روابط عمومي واحد اردبیل، دکتر اسحاق رسولی در مراسم تکریم و معارفه مسئول بسیج دانشجویی واحد اردبیل، به تحولات مدیریتی دانشگاه آزاد اسلامی اشاره كرد و افزود:  با تحولات مدیریتی جدید و با حضور دکتر ولایتی و مدیران ولایی، دانشگاه آزاد اسلامی در تکاپوی تبدیل شدن به دانشگاهی در تراز انقلاب اسلامی و در مسیر عمل  به منویات مقام معظم رهبری در راستای تحقق الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت هست است.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی یک سرمایه ملی و جریان علمی هست که متأسفانه در سراشیبی قرار گرفته بودو مدیران ارشد آن جهت گیری های انحرافی را در پیش گرفته بودند، با تدبیر مقام معظم رهبری وحضور دکتر ولایتی از چهره های خدوم انقلاب به عنوان رئیس هیأت موسس و هیأت امنای دانشگاه، به دامن انقلاب اسلامی برگردانده شد و حیاتی دوباره یافت.

رسولی با اشاره به اینکه در دانشگاه آزاد اسلامی استان نیز تمام تلاش ها برای کارآمدتر ساختن دانشگاه با روحیه بسیجی و انقلابی هست تصریح کرد: رسالت اصلی ما تربیت دانشجویان و نیروهایی متخصص ، مومن و انقلابی هست و در درجه بعد باید در عرصه پژوهش های کاربردی، فناوری و کارآفرینی حرکت های انقلابی داشته باشیم و دانشگاه را به سمت حل مسائل و مشکلات استانی و ملی سوق دهیم.

دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبيل افزود: دشمنان با به راه انداختن جنگ نیمه سخت اقتصادی و عملیات روانی در صدد بودند که نظام جمهوری اسلامی را متزلزل نشان دهند اما رهبر فرزانه انقلاب با طرح بازنگری در سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت و برنامه ریزی برای نیم قرن آینده نظام جمهوری اسلامی نشان دادند که با درایت های رهبری همیشه نقشه دشمنان نقش برآب شده و خواهد شد.

وی افزود: در این شرایط، تمام همت دانشگاه آزاد اسلامی باید در راستای پیشبرد الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت بكار گرفته شود و وظیفه همه ما در عرصه دانشگاهی برآورده ساختن مطالبات رهبر معظم انقلاب و پشتیبانی از نظام اسلامی است.

دکتر رسولی با اشاره به اینکه بسیج دانشجویی از سازنده ترین ارکان دانشگاه آزاد اسلامی هست، گفت: ما برای تضمین آینده انقلاب اسلامی نیاز به پرورش نیروهای مخلص و متخصص در بسیج دانشجویی هستیم در عین حال همه ما باید تلاش کنیم که بسیج دانشجویی با همه بخش های دانشگاه تعامل سازنده اش را تقویت کند و در بهبود وضعیت دانشگاه در همه ابعاد پیشگام باشد.

رسولی از وحید متقی؛ مسئول سابق بسیج دانشجویی واحد اردبیل به عنوان فردی جدی، پرتلاش و چهره ای معنوی یاد کرده و از زحمات وي در تقویت فرهنگ بسیجی در دانشگاه قدردانی و برای میلاد بیغاله مسئول جدید بسیج دانشجویی نیز که از چهره های فعال بسیج هست، آرزوی توفیق كرد و گفت: باید همانند دوی امدادی حالا ما با تمام دقت و جدیت لازم مسئولیت را گرفته و به پیش ببریم.

این استاد دانشگاه با اشاره به انتصاب دکتر پرزور در مسئولیت ناحیه بسیج دانشجویی استان ابراز امیدواری کرد با توجه به درایت و روحیه انقلابی که دارد، بسیج دانشجویی استان تحرک و پویایی بسیار خوبی داشته باشد.

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان اردبیل هم گفت: در کار برای خدا نه تودیع داریم و نه معارفه و خیل عظیم مجاهدان خدا در اقصی نقاط جهان در مسئولیتی که بر دوش دارند تودیع و معارفه ندارند.

پرويز پرزور افزود: مسئولیت بسیج دانشجویی فقط بیانیه دادن، تجمع و اعتراض نیست بلکه مأموریت داریم نیروهایی در تراز انقلاب اسلامی تربیت کنیم و در طرح هایی چون طرح ولایت برای نظام اسلامی کارگزاران شایسته تربیت کنیم. همچنین در حل مسائل و چالش های نظام و انقلاب از جمله در عرصه های کشاورزی، صنعتی، روستایی و ... تلاش کنیم.

وی به فرمایش مقام معظم رهبری در امر آتش به اختیار اشاره کرد و گفت: بسیج دانشجویی باید در جاهایی که خلا وجود دارد وارد شود و مطالبه گری کند.

در ادامه مراسم از وحید متقی مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل تکریم و میلاد بیغاله به عنوان مسئول جدید معرفی شد.