1397/07/21 در رقابت‌های گلبال بازی‌های پاراآسیایی؛ دانشجوي دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل طلايي شد
    دانشجوي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل در رقابت‌های گلبال بازی‌های پاراآسیایی جاكارتا به همراه تيم ملي به مدال طلا دست يافت.

به گزارش روابط عمومي واحد اردبيل؛ حسن جعفري دانشجوي كارشناسي ارشد مديريت ورزشي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل، در دیدار فینال رقابت‌های گلبال بازی‌های پاراآسیایی جاکارتا توانست با تیم ملی ایران مقابل چین به پیروزی برسد و مدال طلا را کسب کند.

جعفری؛ كاپيتان تيم ملي گلبال در بازی نيمه نهايي نيز بازي درخشاني به نمايش گذاشت و  8 گل از 10 گل تیم ایران را به ثمر رساند تا بیشترین نقش را در فینالیست شده ایران داشته باشد.

علاوه بر جعفری، دو گلبالیست دیگر اردبیلی به نام های مصطفی شهبازی و محمد پرنیا در ترکیب 6 نفره تیم ملی ایران در بازیهای پاراآسیایی 2018 جاکارتا حضور دارند.