1397/07/21 کاروان زیارتی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در مشهد مقدس
    معاون فرهنگي و دانشجويي از اعزام کاروان زیارتی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل به تعداد ۴۰ نفر به مشهدمقدس خبر داد.

عليرضا عيدالرحيمي در گفتگو با روابط عمومي واحد اردبيل، اظهار كرد: کاروان زیارتی دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی واحد اردبیل به تعداد ۴۰ نفر عازم مشهدمقدس شدند و در سومین روز از حضورشان در حرم مطهر نایب الزیاره از طرف عموم دانشگاهیان هستند.

وي افزود: اردوهای زیارتی و سیاحتی از جمله برنامه های معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه است که با اطلاعیه فراخوان از همه دانشجویان دانشگاه برای شرکت در این اردوها ثبت نام می كند.

او ادامه داد: در آخرین کاروان اعزامی به مشهدمقدس تعداد۴۰  نفر از دانشجویان ثبت نام کرده بودند که با مشارکت انجمن اسلامی دانشجویی و با مدیریت اداره کل فرهنگی دانشگاه به مدت ۶ روز در حال برگزاری و اجرا است.

عبدالرحيمي بيان كرد: برای دانشجویان خواهر دانشگاه نیز برنامه ریزی شده است که دانشجویان علاقه مند به شرکت در این کاروان زیارتی می توانند به اداره کل فرهنگی دانشگاه مراجعه و در این اردو که در ۲۷ مهرماه برگزار می شود، شرکت كنند.

وي تصريح كرد: شرط شرکت در اردو، دانشجوی واحد اردبیل بودن است.