1397/07/19 رئيس دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل در اولين جشنواره ملي عكس پرستار: نظام سلامت نيازمند حمايت هاي اساسي است
    رئيس دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل گفت: نظام سلامت نيازمند حمايت هاي اساسي است و بايد كارهاي اساسي در اين زمينه انجام شود.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، دكتر اسحق رسولي در اولين جشنواره ملي عكس پرستار که در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل برگزار شد، اظهار كرد: به نظامي كه تمام وجودشان را وقف جامعه كرده اند بايد با قلب و احساساتمان ابراز ارادت كنيم و مسئولان هم قدردان زحمات اين عزيزان باشند تا به نقطه مطلوب برسيم.

وي بيان كرد: دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل مسوليت اجتماعي خود را بر اساس ظرفيت هاي خود ترسيم كرده و گردشگري و سلامت را به عنوان حوزه مسئوليت خود در استان  اردبيل قرارداده است.

رئيس نظام پرستاري كشور نيز از پرستاري به عنوان جان مردم ياد كرد و گفت: حرفه پرستاري بعد از گذشت يك قرن از تشكيل اش هنوز مهجور مانده است و تعرفه خدمات پرستاري حدود 10 سال است كه تغييري نكرده است.

دكتر اصغر دالوندي اظهار كرد: متاسفانه وضعيت جامعه پرستاري در كشور مناسب نيست و 30 هزار پرستار بيكار داريم در صورتي كه براي رسيدن به حداقل هاي نظام پرستاري بايد 125 هزار پرستار به نظام بهداشت و سلامت كشور وارد شود.

نماينده مردم اردبيل، نير و سرعين هم گفت: پرستاري براي خانواده ها اميد آفرين هستند و هر نوع اميد آفريني كه توام با علم و دانش باشد ارزشمند است.

محمد فيضي بيان كرد: منابع محدودي در كشور وجود دارد ولي بيشترين خدمتي كه در كميسيون تلفيق انجام يافته مربوط به وزارت بهداشت و درمان است.

وي اضافه كرد: در سال 596 هزار ميليارد در اختيار بيمه سلامت قرار داديم بدون اينكه در بودجه پيش بيني شده باشد و مشكلاتي كه الان وجود دارد، درون سيستمي است.

دبير اولين جشنواره ملي عكس پرستار نيز گفت: شناساندن حرفه پرستاري جز از مسير هنر امكان پذير نيست.

ناصر مظفري بيان كرد: فرهنگ در اين كشور غريب است و بايد تدابيري انديشيده شود رديف بودجه ويژه اي براي اينچنين فعاليت هايي تخصيص يابد.

رئيس نظام پرستاري استان اردبيل تصريح كرد: قانون نظام پرستاري هيچ اختياري به نظام نداده و اختياراتش فقط محدود به مشاوره است.

وي از عدم اجراي تعرفه خدمات پرستاري انتقاد كرد.

در اين مراسم از برترين هاي اولين جشنواره ملي عكس پرستار با اهداي لوح تقدير و جايزه تقدير بعمل آمد.