1397/07/16 انعقاد تفاهم نامه همكاري دانشگاه آزاد اسلامي و اداره كل ورزش و جوانان استان اردبيل
    تفاهم نامه همكاري دانشگاه آزاد اسلامي و اداره كل ورزش و جوانان استان اردبيل در زمينه هاي پژوهشي، آموزشي، فناوري، سخت افزاري و توسعه ورزش هاي دانشجويي منعقد شد.

به گزارش روابط عمومي واحد اردبيل، رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل گفت: احساس مي شود در زنجيره ورزش و جوانان خلاء وجود دارد و دانشگاه مي تواند آن خلاء را پر كند.

دكتر اسحاق رسولي افزود: از ظرفيت و قابليت هايي كه در دانشگاه وجود دارد در جهت ارتقا و توسعه ورزش همگاني و قهرماني استفاده شود.

وي اظهار كرد: با بهره گيري از قابليت هاي هيات علمي و دانشجويان دوره تحصيلات تكميلي مي توان در جهت توسعه استان استفاده كرد زيرا كه از اين طرفيت ها در دانشگاه تا حدودي استفاده مي شود و بيشتر ظرفيت شان غيرقابل استفاده مانده است.

رسولي بيان كرد: دولت بايد كار مديريت و رهبري را انجام دهد و بسياري از كارهاي خود را برون سپاري كرده و از قابليت هاي ديگر دستگاه هاي علمي و اجرايي استفاده كند.

وي گفت: يكي از كارهاي خوبي كه در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل در حال انجام است، راه اندازي مركز سنجش سلامت و استعداديابي است كه تجهيزات لازم آماده شده و در حال مكان يابي است.

مديركل ورزش و جوانان استان اردبيل نيز همكاري دو مجموعه را عامل رشد و توسعه سريع ورزش در استان معرفي كرد.

بهرام آقاخاني گفت: در خصوص توسعه ورزش هاي همگاني كارهاي خوبي صورت گرفته و اين امر مهم بايد در دانشگاه نيز نهادينه شده و توسعه يابد.