1397/07/09 معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد اردبیل خبر داد: آغاز دوباره ثبت نام کارشناسی پیوسته بدون آزمون
    بهنام بهاري از آغاز دوباره ثبت نام کارشناسی پیوسته بدون آزمون (پذيرش بر اساس سوابق تحصيلي) از طريق سامانه سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد اردبیل در گفتگو با روابط عمومي دانشگاه، اظهار کرد: ثبت نام کارشناسی پیوسته بدون آزمون دوباره آغاز شده است و متقاضیان می توانند با مراجعه به سامانه سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته مورد نظر خود اقدام کنند.

بهنام بهاری افزود: در روزهای آینده سامانه مذکور برای تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد و دکتری(PHD) نیز فعال خواهد شد.

معاون آموزشی دانشگاه تصریح کرد: بدنبال آن هستیم که امکان بازگشایی سامانه برای دوره های کارشناسی ناپیوسته و کاردانی نیز فعال شود.

وی گفت: متقاضیان می توانند با مراجعه به سایت مذکور و پس از اعلام نتایج در دانشگاه ثبت نام نمایند.

بهاری در خصوص نحوه پرداخت شهریه گفت: دانشجویان پس از ثبت نام و پرداخت شهریه ثابت می توانند با مراجعه به صندوق رفاه دانشجویی  از وام های کوتاه، میان و بلند مدت استفاده کنند.

بهاری تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل افتخار دارد با تمام توان خود خدمتگزار دانشجویان عزیز در عرصه علم و فرهنگ باشد.