1397/07/09 دکتر اسحق رسولی: دانشجویانی با ویژگی های کارآفرینی و ارزش آفرینی تربیت کنیم
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل گفت: تحقق اینکه دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب اول دانشجویان و محققان در افق 1404 باشد در گرو تربیت دانشجویانی با ویژگی های کارآفرینی و ارزش آفرینی است.

دکتر اسحق رسولی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه معضل اصلی کشور در حال حاضر بیکاری تحصیلکرده هاست، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی برای حل این مشکل برنامه های جدی در دستور کار دارد.

وی با تأکید بر اینکه هر دانشجو در طول تحصیل دانشگاهی، باید یک تخصص و یا مهارت را به طور کامل یاد گرفته باشد و در رشته تحصیلی خود توانایی خلق ارزش را داشته باشد، افزود: طبیعی است دانشجویانی بعد از فراغت از تحصیل جذب بازار کار می شوند که علاوه بر علم و دانش نظری دارای مهارت نیز باشند.

ایجاد زنجیره کارآفرینی و فناوری در واحد اردبیل

دکتر رسولی با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی برای جذب دانش آموختگان به دنبال راهکارهای اشتغال دانش بنیان و کارآفرینی است، خاطر نشان کرد: به این منظور زنجیره کارآفرینی و فناوری را در یک مجتمع بزرگ در واحد اردبیل ایجاد کرده ایم . این زنجیره شامل سرای نوآوری، مرکز رشد و فناوری و پارک علم و فناوری است. این مجتمع مرکزی بی نظیر در سطح دانشگاههای استان است که باهدف توسعه کارآفرینی و اشتغال دانش بنیان ایجاد شده است. در این مجتمع یک خط تولید گیاهان دارویی راه اندازی شده و ۱۲ واحد رشد و فناور فعالیت دارند و سه شرکت تعاونی تولیدی و توزیعی هم فعالیت خود را شروع کرده اند.

وی به سیاست های کلان دانشگاه آزاد اسلامی در افق 1404 اشاره و تصریح کرد: بر اساس این سیاستها دانشگاه آزاد اسلامی باید انتخاب اول دانشجویان و محققان باشد که تحقق این امر در گرو تربیت دانشجویانی کارآفرین و کارآمد است.

دکتر رسولی ادامه داد:برای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل ارزش محوری، مساله گرایی، نوآوری و تعالی معنوی تعریف شده و برای هر یک از واحدهای دانشگاهی مسئولیت اجتماعی استانی و منطقه ای متناسب با نیازهای منطقه ای و ظرفیت های واحدهای دانشگاهی تعیین شده است که در حقیقت توسعه دانشگاه ها با توسعه منطقه ای و محلی گره خورده است.

تبدیل مرکز آموزشی سرعین به دانشکده گردشگری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل افزود: واحد اردبیل در زمینه گردشگری و سلامت به ایفای مسئولیت اجتماعی استانی می پردازد که براین اساس مرکز آموزشی سرعین به دانشکده گردشگری تبدیل شده و در این مرکز هتل آموزشی در حال راه اندازی است.

وی اظهار داشت: همچنین در واحدهای دانشگاهی بیله سوار و گرمی بدلیل واقع شدن در منطقه گمرکی در زمینه ایجاد پایانه صادراتی با رویکرد محصولات کشاورزی فعالیت هایی در جریان است. واحد پارس آباد در زمینه کشاورزی و صنایع تبدیلی و واحد مشگین شهر در زمینه گردشگری به عنوان مسئولیت اجتماعی محلی فعالیت دارند.