1397/07/08 ستاد اقامه نماز دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل شايسته تقدير شناخته شد
    ستاد اقامه نماز دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در جریان معرفی برترین های اقامه نماز در بین دستگاه های اجرایی استان در مقام شایسته تقدیر قرار گرفت.

معاون فرهنگي و دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري آنا در اردبيل، اظهار كرد: در مراسم معرفی برترین های اقامه نماز در استان اردبیل با حضور معاون سیاسی امنیتی استانداری، مسئول ستاد اقامه نماز استان و مدیران كل، تعدادي از دستگاه هاي اجرايي  به عنوان ادارات شایسته تقدیر در امر برپایی و اقامه نماز مورد تقدير قرار گرفتند.

عليرضا عبدالرحيمي گفت: همه ساله به همت ستاد اقامه نماز استان اردبیل عملکرد دستگاه های اجرایی استان در حوزه اقامه نماز مورد ارزیابی قرار می گیرد که تقریبا در تمام سال های گذشته دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل جزو بهترین ها بوده و مورد تجلیل واقع شده است.

وي افزود: در حال حاضر در دو ساختمان اداری سایت بسیج و شاهد و دو خوابگاه دانشجویی (حافظ و وهاب زاده) به صورت دائم نماز ظهر و عصر اقامه می شود که همکاران و دانشجویان با حضور در صف های نماز رونق افزا و زینت بخش آن هستند.

عبدالرحيمي گفت: برگزاری برنامه های اعیاد و وفیات و مناسبت ها، اجرای برنامه دعای توسل و زیارت عاشورا، سخنرانی، توزیع احسان و نذری از دیگر برنامه های مسجد دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل است.