1397/07/07 پيام تسليت دكتر اسحاق رسولي؛ رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل در پي درگذشت پروفسور عزيز جوانشير
    دكتر اسحاق رسولي؛ رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل پيام تسليتي را در پي درگذشت پروفسور عزيز جوانشير صادر كرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا از اردبيل، متن پيام بدين شرح است:

کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذو الجلال و الاکرام

خبر جانگداز درگذشت مرحوم پروفسور عزيز جوانشير؛ دانشمند پر آوازه ایرانی و از محققان مشهور كشور در رشته گياه شناسي و اكولوژي، جامعه علمي كشور را در حیرت و اندوه فرو برد كه بی‌شک جبران ضایعه فقدان چنين شخصیت‌های نخبه علمی بسیار سنگین و غیرممکن خواهد بود.

پروفسور عزيز جوانشير در طول عمر پربركت خود به عنوان دانشمندی برجسته و نابغه ای کم نظیر به مدارجی از علم در رشته گياه شناسي و اكولوژي دست یافت که موجب فخر و مباهات همه ایرانیان به خصوص استان علم پرور و عالم پرور اردبيل شد. اگرچه درگذشت ایشان متاسفانه دنياي علم را از خدمات ارزنده ایشان محروم ساخت اما راه او توسط شاگردانش در جاي جاي ايران اسلامي و جهان ادامه يافته و جاودانه خواهد ماند.

بايد اذعان داشت مرحوم جوانشير همزمان با افتخارآفريني هاي خود در عرصه علمي كشور و جهان، نقش بسيار موثر و كليدي در توسعه علمي، پژوهشي و تحقيقاتي زادگاه خود؛ استان اردبيل داشت كه دانشگاه آزاد اسلامي نيز رشد و بالندگي خود را بخصوص در رشته كشاورزي مرهون اساتيد بنام خود از جمله اين عزيز از دست رفته مي داند.

اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ علمي دانشگاه آزاد اسلامي، این غم بزرگ و ضایعه جبران ناپذیر را به جامعه علمي و دانشگاهي كشور به ویژه خانواده معزای این دانشمند بزرگ تسلیت و تعزیت عرض می‌کنم و از خداوند متعال برای آن مرحوم، غفران و رحمت الهی و برای بازماندگان صبر جزيل مسئلت می‌نمایم.

دكتر اسحق رسولي

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل