1397/07/04 مدير مركز رشد دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل مطرح كرد؛ قول مساعد معاون رئيس جمهور براي تجهیز و توسعه مرکز نوآوری دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل
    معاون علمی و فناوری رییس جمهور بر انجام کمک های حمایتی برای تجهیز و توسعه مرکز نوآوری در حال احداث دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل قول مساعد داد.

مدير مركز رشد دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري آنا در اردبيل، اظهار كرد: « معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در جريان بازديد از  مرکز رشد و مرکز نوآوری در حال راه اندازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل بر حمايت از دو مرکز تحقیقات جدید آب و انرژی اين دانشگاه نيز تاكيد كرد.»

ابراهيم فتايي گفت: « سورنا ستاری در این سفر پس از ادای احترام به شهدای دفاع مقدس در گلزار شهدای اردبیل از مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل بازدید كرده و از فضای تخصیص داده شده برای ایجاد مرکز نوآوری این دانشگاه دیدن كرد.»

وي افزود: « معاون علمی و فناوری رییس جمهوری همچنين از شرکت دانش بنیان اندیشه سلامت سبلان که در زمینه تولید صنعتی 9 محصول داروهای گیاهی در این مرکز به مرحله تولید رسیده است، بازدید بعمل آورد.»

فتايي گفت: « ستاري همچنین در جریان فعالیت سایر واحدها و هسته های فناور این مرکز  قرار گرفت که در این بین تولید لامپهای LED-SMD با بالاترین لوکس نوری (122) کشور با قابلیت حفاظت پوشش نانو بر اساس تاییدیه دانشگاه تهران و اتحادیه اروپا توسط شرکت فناور امن گستر راسا مهر تحسین او را به دنبال داشت.»

وي بيان كرد: « مقرر شد معاون علمی رئيس جمهور علت عدم پرداخت تسهیلات حمایتی مصوب سفر اول برای هسته ها و واحدهای فناور مراکز رشد را پیگیری كرده و تا سفر بعدی پرداخت آنها انجام پذيرد.»

به گفته مدير مركز رشد دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در اين بازديد به موفقیت های مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل كرد و گفت: «  تکنولوژی از کارآفرین و نخبه ای به دست می آید که متکی بر حمایت های دولتی نباشد و با اتکاء به سرمایه و توان بخش خصوصی راه را برای هرگونه پیشرفت و توسعه ای هموار می کند و دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک دانشگاه غیردولتی این امر را در جهت تحقق دانشگاه نسل چهارم فناور و کارآفرین به مرحله عمل رسانده است. »

وي بيان كرد: « تجربه ثابت کرده است که توسعه فناوری و رشد اقتصادی زمانی اتفاق می افتد که به خودباوری برسیم و فناوران فعال در مرکز رشد این دانشگاه این مسئله را به مرحله عینیت رسانده اند.»