1397/07/01 فرمانده قرارگاه حضرت زینب(س): مقاومت اسلامي ادامه هشت سال دفاع مقدس است
    فرمانده قرارگاه حضرت زینب(س) در خاك سوريه، مقاومت اسلامي را ادامه هشت سال دفاع مقدس معرفي كرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، سردار پاسدار رحيم نوعي اقدم در نشست با استادان و مديران دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل گفت: « شما اگر در دانشگاه عالم تربيت كنيد كافي نيست بلكه اگر عالم مجاهد تربيت كريد به وظيفه خود عمل كرده ايد و غير از اين باشد در مقابل خون شهدا مسئول هستيد.»
    وي به ارايه تحليل در خصوص مشابهت هاي عرصه دفاع مقدس و مقاومت اسلامي پرداخت و گفت: « دشمن در هر دو دوره دفاع مقدس و مقاومت اسلامي يكي است و دشمن اصلي آمريكاست و اسرائيل و اروپا او را همراهي مي كند.»
    اين فرمانده جبهه مقاومت اظهار كرد: « دشمن در محاسبات خود از توان ايران اسلامي هم در دفاع مقدس و هم در مقاومت اسلامي دچار اشتباه شده است به لحاظ اينكه دشمن فقط به توان فيزيكي نگاه مي كند و از توان غير فيزيكي ما غافل هست.»
    نوعي اقدم ادامه داد: « در هر دو جنگ دشمن به اهداف خود نرسيد و اراده ايران اسلامي حاكم شده است براي اينكه توان اصلي ما نيروي ايمان و رهبري شجاع و اطاعت پذيري از ولايت است كه در جنگ نابرابر ما را پيروز ميدان كرده است.»