1397/06/31 رئیس سما اردبیل خبر داد: ارتقای دانش اجتماعی در عرض دانش علمی دانش آموزان
    رئیس مجتمع آموزشی فرهنگی سما واحد اردبیل در آیین بازگشایی مدارس سما گفت: « ارتقای دانش اجتماعی در کنار دانش علمی به عنوان اصل راهبردی مدارس سما در سال تحصیلی جدید مد نظر قرار گرفته است.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا از اردبيل، دکتر محمد اثنی عشری گفت: « بهسازی مجتمع سما واقع در حافظ پروژه ای بزرگ در راستای بهبود کیفیت فضای تحصیل فرزندانمان بوده است که با تلاش مجموعه سما اجرا شده و امروز همزمان با بازگشایی مدارس در اختیار دانش آموزان عزیز قرار می گیرد.»

دکتر اثنی عشری ادامه داد: « بهسازی این مجتمع پروژه ای به وسعت شش هزار متر مربع است که در محدوده زمانی دو ماهه و با مشارکت 80 درصدی سمایی ها در قالب هفت هزار ساعت کاری به انجام رسیده است.»

وی تاکید کرد: « زیباسازی محوطه مدرسه به منظور مناسب سازی محیط تحصیل برای حضور دانش آموزان از موارد مهم مورد نظر ما بود که با همکاری استادان سما و همکارانشان انجام شده است.»

رئیس سما واحداردبیل تصریح کرد: « فضاهای بازی با توجه به هدف سما در راستای مدرسه بازی محور از جمله امکانات اضافه شده به این مجتمع است.»

اثنی عشری افزود: « ما در مدارس سما صرفا به دنبال تدریس سرفصل های آموزشی نیستیم و در محیط مدرسه می کوشیم تا دانش‌آموزان بهتر و راحت‌تر با زندگی اجتماعی خود آشنا شوند.»

معاون دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل به رنگ آمیزی و زیباسازی داخلی مجتمع نیز اشاره کرد و گفت: « کل مجتمع سما 7500 مترمربع است که شش هزار متربع آن بهسازی شده است، رنگ آمیزی کل مجموعه و طراحی های فرهنگی هنری منطبق با سبک زندگی ایرانی اسلامی از جمله اتفاقاتی بوده است که در بهسازی این مجموعه افتاده است.»