1397/06/27 رئيس دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل: راه نجات بشريت در مكتب امام حسين(ع) است
    رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل راه نجات بشريت را در مكتب امام حسين(ع) معرفي كرد.

دكتر اسحاق رسولي در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري آنا در اردبیل، گفت: « حرکتی که امام حسین (ع) در آن مقطع تاریخی انجام دادند دین اسلام را از انحرافات نجات داد و اسلام ناب و حقیقی را با خون خويش به نمايش گذاشت.»

وي افزود: « ايشان حقانيت اسلام ناب را با مظلومیت خود و یارانشان به اثبات رساندند و امروز همه آزادگان جهان و همه اندیشمندان جهان، راه نجات بشریت را در مکتب امام حسین (ع) پیدا می کنند.»

رسولي ادامه داد: « این نهضت از 1400 سال قبل شروع شده و عظمت پیدا کرده است و در قلب ها جای گرفته است که زمان حرکت می کند و قرنها پیش می آیند و می گذرند ولی محبت و عشق به امام حسین (ع) و عشق به یاران امام حسین (ع) روز به روز افزونتر می شود.»

وي افزود: « امروز می بینیم که در سرتاسر عالم، عشق به حضرت اباعبدالله الحسین (ع) گسترده شده است و به طور قطع و يقين  امام حسین (ع) کشتی نجات هستند همانطوری که از پیامبر اکرم (ص) روایت هست: ان الحسین مصباح الهدی و سفینه النجاة.»

اين استاد دانشگاه بيان كرد: « کشتی نجات با کشتی های دیگر تفاوتش اینست که کشتی نجات در دنیا خودش می گردد و دستان کسانی را که گرفتار مشکلات و گرفتار تلاطم های دریا شده اند، مي گيرد.»

رسولي اضافه كرد: « این کشتی امام حسین (ع) است که در طول زمان حرکت می کند و کسانی را که دچار تلاطم های فکری و انحراف فکری و دچار مشکلات هستند به خوبی هدایت كرده و به کشتی نجات می کشاند.»

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل اظهار كرد: « امروز دانشجویان و دانشگاهیان بیش از همه پی به این حقیقت بزرگ برده اند و دل به آن سپرده اند به خاطر اینکه این عشق به امام حسین، عشق توام با معرفت هست.»

رسولي افزود: «  امروز دانشگاهیان و دانشجویان بیش از پیش علمدار و پرچمدار فکر و معرفت حسینی هستند و امیدوار هستیم که این مکتب هر روز پر رونق تر می شود.»

وي تاكيد كرد: «  دانشگاهیان و دانشجویان پیش قراول و پیشگام در بیدار نگهداشتن این نهضت عظیم الهی و انسانی باشند.»