1397/06/27 عزاداری دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در بازار سنتی اردبیل
    کارکنان، استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل با حضور در مسیر عزاداری دسته های عراداری در بازار سنتی اردبیل و در ماتم شهادت حضرت امام حسین (ع) و یاران باوفایشان سوگواری کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اردبیل، طبق سال های گذشته، دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل با قرائت دعای زیارت عاشورا و سینه زنی در مسجد دانشگاه به سمت مسجد محله طوی حرکت کرده و در مسیر سنتی به سمت بازار و مسجد جامع به عزاداری پرداختند.

حسینیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل « حسینیم وای، حسینیم وای » گویان به یاد امام شهید خود و یاران باوفای آن حضرت، به سوگ نشستند.

جمعی از دانشجویان پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل نیز با مشارکت سایر دستگاه های اجرایی، ایستگاه پرستاری دایر کرده و به ارائه خدمات به عزاداران حسینی می پردازند.