1397/06/26 آنچه پذیرفته‌شدگان رشته‌های با آزمون کارشناسی، کاردانی و دکتری دانشگاه آزاد اسلامی باید بدانند
    نحوه ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان نهایی رشته‌های با آزمون مقاطع کارشناسی پیوسته، کاردانی ناپیوسته و دکترای حرفه‌ای سال 1397 دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، شـرکت‌کننـدگان در انتخاب رشته رشته‌های با آزمون مقاطع کارشناسی پیوسته، کاردانی ناپیوسته و دکترای حرفه‌ای سال 1397 دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند با مراجعه بـه سـامانه اعـلام نتـــایج مرکــــز ســـنجش و پــــذیرش دانشـــگاه آزاد اسلامی بــــه نشــــانی www.azmoon.org و www.azmoon.net از نتیجه آن مطلع شوند.

داوطلبانی که در گزینش‌های مختلف رشته‌های بـا آزمـون در بیش از یک رشته/محل نظـام آموزشـی پذیرفتـه شـده باشـند، می‌توانند به انتخاب خود فقط در یکی از رشته/محـل هـای اعـلام‌شده ثبت‌نام کرده و به تحصیل بپردازند.

زمان و نحوه مراجعه پذیرفته‌شدگان و ذخیره ها برای ثبت‌نام

پذیرفته‌شدگان همه رشته ها بدون توجه به زمان شروع بـه تحصیل مندرج در کارنامه اعلام نتـایج بایـد شخصـاً در یکـی از روزهــای دوشــنبه و ســه‌شــنبه 26 و 27 شــهریور با در دست داشـتن مـدارک لازم جهـت ثبـت‌نـام بـه واحـدهای ذیربط که نشانی و تلفن آنها در سامانه اینترنتـی مرکـز سـنجش و پــذیرش دانشــگاه آزاد اسلامی بــه آدرس www.sanjesh.iau.ac.ir و همچنین سامانه دانشگاه آزاد اسـلامی بـه آدرسiau.ac.ir   درج شده است، مراجعه کنند.

همچنین لازم است پذیرفته‌‌شدگان جهت اطلاع از چگونگی ثبت‌نام ورودی‌‌های جدید به سایت اینترنتی واحدهای دانشگاهی نیز مراجعه کنند. (آدرس سایت واحدها و مراکز دانشگاهی در سامانه اینترنتی دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس iau.ac.ir نیز درج شده است).

گفتنی است عدم مراجعه پذیرفته‌شدگان در روز و ساعت مقرر به منزله انصراف از ثبت‌نام تلقی شده و هیچ‌گونه اعتراضی پذیرفته نخواهد بود.

پذیرفته‌شدگان واحد اردبيل به سایت آن واحد‌ به آدرس www.iauardabil.ac.ir مراجعه کنند.