1397/06/24 دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل به تیم ملی کاراته دعوت شد
    دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل با كسب مقام قهرماني كشوري به تیم ملی کاراته دعوت شد.

میلاد کامرانی در گفتگو  با خبرنگار خبرگزاری آنا در اردبیل، تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامي با حضور اساتید مجرب را مفید دانست و منافع آن را در زندگی فردی و اجتماعی خود، مثبت ارزیابی کرد.

وي گفت: « حدود 12سال است که در این ورزش فعالیت می كنم و از آمادگی کامل جهت حضور در مسابقات بین المللی کاراته که در اسپانیا برگزار می شود، برخوردارم.»

او به سایر دانشجویان پیشنهاد داد: « همیشه ورزش بکنند و مهم نیست که چه رشته ای باشد ولی انجام دادن ورزش باعث سلامتی فرد و جامعه می شود.»

این ورزشکار، کاراته را ورزشی قدرتی و استقامتی دانست و افزود: « کشورهای اسپانیا، فرانسه، ژاپن، روسیه و ارمنستان رقبای اصلی ايران در مسابقات جهانی است. »

کامرانی توانست در مسابقات انتخابی تیم ملی که در اردبیل برگزار شد در رشته کاراته سبک های آزاد ، رتبه اول را كسب كند.