1397/06/19 مراسم طشت گذاری ماه محرم در مسجد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل برگزار شد
    همزمان با آغاز ایام سوگواری سالار و سرور شهیدان حضرت اباعبداله الحسین (ع)، اساتید، دانشجویان وکارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در مراسم طشت گذاری مسجد دانشگاه شرکت کردند.

این مراسم پس از نماز ظهر و عصر روز دوشنبه 19 شهریور ماه و با حضور رئیس و معاونان همراه با مداحی و سینه زنی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل برگزار شد.

افشين پاکباز، رئیس هیات امنای مسجد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري آنا در اردبيل،  برنامه های دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل را در ماه محرم را شامل برگزاری مراسم طشت گذاری در مسجد دانشگاه در آستانه ورود به محرم الحرام در روز دوشنبه 19 شهریور، برگزاری مجلس روضه خوانی و سخنرانی در دهه اول محرم هر روز بعد از اقامه نماز ظهر و عصر، برپایی تکیه های احسان و نذورات در محوطه دانشگاه برای پذیرایی از عزاداران محترم، راه اندازی دسته عظیم عزاداری دانشگاه در هشتم محرم الحرام در مسیر دستجات عزاداری در سطح شهر و بازار اردبیل، برپایی مجلس قرائت زیارت عاشورا هر هفته سه شنبه ها ساعت 8 صبح، برپایی نمایشگاه کتاب و محصولات فرهنگی با حال و هوای ایام محرم عنوان كرد.

مراسم طشت گذاري يكي از برنامه هاي سنتي شهر اردبيل مي باشد و هر سال در آغاز ماه محرم در مسجد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل برگزار می شود.

اين مراسم از عصر صفویه در اردبیل و به مرور در برخی شهرهای استان های همجوار و به یاد آب دادن حضرت امام حسین (ع) به اصحاب حرّ برپا شده است که در آن امام حسین (ع)، حرّ و لشکریانش و حتی اسب های آنان را با ریختن آب مشک های خودشان در طشت ها، سیراب کرده بودند.