1397/06/17 رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل: نظام جمهوري اسلامي بر اساس منویات ائمه معصومین (ع) است
    رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل انقلاب اسلامي و نظام جمهوري اسلامي ايران را بر اساس منویات ائمه معصومین(ع) معرفي كرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا از اردبيل، دكتر اسحق رسولي در مراسم بدرقه نخبگان فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل به اردوي آموزشي- تشكيلاتي حيات طيبه اظهار كرد: « این نظام و انقلاب بر اساس منویات ائمه معصومین است و ادامه دهنده راه ائمه معصومین و در حقیقت تجلی احکام و دستورات قرآن و ائمه معصومین است.»

وی ادامه داد: « ادعا نداریم که این نظام و انقلاب به تمام اهداف خود رسیده ولی در راستای رسیدن به آن اهداف است و خیلی ها در راه رسیدن به این اهداف جان نثاری کرده اند.»

او گفت: « پس اگر ما می آییم و در کنار مقبره این شهیدان جمع می شویم بخاطر اینست که  آنها برای ما الگو هستند و کسانی هستند که در عمل نشان دادند که چگونه باید از این آرمان ها پشتیبانی و حمایت بکنیم.»

رسولی تاکید کرد: « امروز وظیفه ما است که ادامه دهندگان راه این شهدا در تمام حوزه هاي  اقتصادی،  فرهنگی و اجتماعی باشیم و باید در دانشگاه نیروهای متخصص در حوزه سیاسی، اقتصادی و فرهنگی تربیت یابند.»

وي افزود: « در رویکرد جدید، دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه تربیت نیروی نخبه اهتمام دارد و در این عرصه بخصوص فرهنگی که عمیق ترین حوزه است می توانیم پشتیبانی ویژه بکنیم.»

رئیس واحد اردبیل اظهار کرد:« امروز جریانات بین المللی و ملی می خواهند راه این شهیدان را قطع كنند راهی که با فطرت انسانها سازگاری دارد.»

وي ادامه داد: « امروز مشاهده می کنید که چقدر سرمایه گذاری های عظیم برای آلودگی فکری و ذهنی و روحی نسل جوان از طريق فضاي مجازي انجام شده است و جای تعجب است که چقدر آنها سرمایه گذاری می کنند و  ظاهرا هیچ گونه محدودیتی در سرمایه گذاری ندارند.»

رسولی افزود: « امروز جوانانی شایسته و اهل فکر و اهل بصیرت مثل شما با دست یابی به حقایق و استحکام فکری و بصیرت نه تنها در خود بلکه در جامعه و محیط دانشگاه رهبری فکری انجام دهيد و امید است در این دوره شرکت و پس از بازگشت در دانشگاه و واحد های خود در حوزه فرهنگی موثر باشيد.»

وی ادامه داد: « به حضور شما افتخار می کنیم و امیدواریم که شما پیشگام در این زمینه باشید و پس از بازگشت در جهت تنویر افکار عمومی و هدایت صحیح فکری و معنوی دانشجویان و حتی خارج از دانشگاه نقش آفرین باشید و حضور شما در این برنامه هم برای شخص خود و هم دانشگاه و هم جامعه موثر خواهد بود.»

رئیس واحد اردبیل گفت: « خوشحالم که نخبگان فرهنگی در دانشگاه هستند و امیدوارم که در این دوره نمایندگان شایسته از استان ما باشید و بتوانید متناسب با نام، شان و منزلت استان حضور داشته باشید.»

معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي استان گفت: « امروز بستر برای ظهور امام زمان (عج) آماده است.»

حجت الاسلام محمد تجلایی گفت: « امروز گرانی به خاطر سست کاری تعدادی افراد داخل کشور است و تعدادی هم از طریق رسانه های بیگانه قصد دارند با سوء استفاده از وضعيت موجود به ريشه این انقلاب تیشه بزنند.»

وي بيان كرد: : « شما نخبگان فرهنگی، مذهبی، سیاسی و اخلاقی از تمام واحد های استان جمع شده اید و در دوره ای شرکت مي کنید که در آن تمام عناصر فرهنگی، سیاسی جمع شده اند که همدیگر را بشناسید و با یک وحدت رویه، علل و اسباب آسيب ها را شناسایی کنید.»

وی ادامه داد: « هر قدمی که شما برمی دارید باید برای ظهور امام زمان (عج) باشد.»