1397/06/17 اسكان كليه متقاضيان خوابگاه در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل
    مدير امور دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل گفت: کلیه دانشجویان خواهر که تقاضای سکونت در خوابگاه های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل را دارند اسکان داده می شود.

اكبر قاسمي در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري آنا در اردبيل، اظهار كرد: « دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل دو باب خوابگاه دکتر وهابزاده برای دانشجویان پزشکی با ظرفیت 100نفر و خوابگاه حافظ برای تمامی رشته ها در هر مقطع تحصیلی با ظرفیت 400 نفر، تمام متقاضيان اسكان در خوابگاه (خواهران) را پوشش مي دهد.»

وي اضافه كرد: « امسال همچنين بستگان و همراهان دانشجویانی که برای ثبت نام مراجعه کرده اند بصورت میهمان اسکان داده مي شود.»

قاسمي وجود سرپرستی شبانه روزی، نگهبانی، سالن ورزشی، آشپزخانه، حمام و سرویسهای بهداشتی، کافی نت، سالن مطالعه، وای فای، سالن تلویزیون و نمازخانه را از جمله امكانات خوابگاه هاي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل ذكر كرد.

وي به فعاليت سلف سرویس در اين واحد دانشگاه اشاره كرد و گفت: « یک وعده غذای گرم با منوهای متنوع با مبلغ 13500ریال که در ماه مبارک رمضان به عنوان افطاری و سحری در اين سلف سرويس سرو می شود و دانشجویان مي توانند با کارت دانشجویی مراجعه و نسبت به رزرو غذا از مهرماه بصورت اینترنتي اقدام كنند.»

مدير امور دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل ادامه داد: « دانشجويان براي دريافت کارت دانشجویی با در دست داشتن  برگه انتخاب واحد عکس دار به امور دانشجویی كنند.»

وي افزود: « متقاضیان خوابگاه براي كسب اطلاعات بيشتر و ثبت نام به امور خوابگاه ها واقع در ساختمان حوزه معاونت دانشجویی مراجعه و یا با شماره تلفن 31745455 تماس حاصل نمايند.»