1397/06/11 تصويب رشته گردشگري در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل/ پذيرش دانشجو در رشته عكاسي
    رشته گردشگري در مقطع كارشناسي پيوسته دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل- مركز سرعين مصوب شده و بدون آزمون دانشجو مي پذيرد.

معاون آموزشي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري آنا در اردبيل، اظهار كرد: « داوطلبان مي توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامي به آدرس  www.azmoon.org نسبت به انتخاب رشته اقدام كنند.»

بهنام بهاري افزود: « رشته عكاسي مورد تصويب براي استان اردبيل، از ترم آينده در واحد اردبيل بدون آزمون پذيرش دانشجو داشته و داوطلبان مي توانند برای اخذ اطلاعات بیشتر و ثبت نام  از طریق سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامي به آدرس  www.azmoon.org  اقدام كنند.»

وي ادامه داد: « تلفن هاي  31745157 و 31745178 نيز آماده پاسخگويي به سوالات داوطلبان است.»