1397/06/11 مجوز 2 مرکز تحقیقاتی برای دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل صادر شد
    مسئول پیگیری، تاسیس و راه اندازی مراکز تحقیقاتی در دانشگاه آزاد اسلامی استان از صدور مجوز دو عنوان مرکز تحقیقاتی انرژي و آب برای دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل خبر داد.

علي راهنمايي در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري آنا اظهار كرد: « بعد از پروسه 8 ماهه و تهیه bp، تهیه fs، دفاعیات مکرر از طرح توجیهی در سازمان مرکزی و بازدید بازرسان سازمان از  آزمایشگاه ها کارگاه ها و پتانسیل های موجود واحد، مجوز رسمی تأسیس و فعالیت مراکز تحقیقاتی فوق الذکر برای واحد اردبیل صادر شد.»

وي افزود: « این دو مرکز تحقیقاتی هم اکنون با توجه به اهداف توسعه اقتصادی و علمی دانشگاه آزاد اسلامی همکاری گسترده ای با دانشگاه ها، وزارتخانه ها، نهادها، صنایع، موسسات اجرایی بخش دولتی و خصوصی در برنامه دارد.»

راهنمايي تصريح كرد: « سرلوحه اهداف این مراکز، توسعه علوم و فناوری در زمینه های مرتبط بنیادی –کاربردی و توسعه است که از طریق اجرای پروژه های مرتبط توسط همکاران اعضای هیات علمی با توجه به علاقمندی و پتانسیل های موجود دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل تحقق مي يابد.»

وي ماموریت های مرکز تحقیقاتی انرژی را انجام مطالعه و تحقیق و ارائه مشاوره در زمینه های انرژی، مدیریت راهبردی فناوری و آینده پژوهشی در حوزه انرژی در سطح ملی و استانی، انجام مطالعات و فعالیت های تحقیقاتی بنیادی و کاربردی در حوزه انرژی های تجدیدپذیر با تأکید بر فناوری های نوین، ارائه و همکاری های سیاستی به منظور تصمیم سازی مسئولان و مدیران عالی بخش انرژي و  توسعه همکاری با شرکت ها و موسسات فعال بخش خصوصی در حوزه انرژی به منظور همسان سازی فعالیت های علمی پژوهشی عنوان كرد.

مسئول پیگیری، تاسیس و راه اندازی مراکز تحقیقاتی در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبيل گفت: « از اول شهریور 1397 کار مرکز تحقیقاتی به طور رسمي شروع شده و به زودی با حضور مسئولان سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، مسئولان استانی و همچنین نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی به طور رسمي افتتاح خواهد شد.»