1397/06/03 احداث خانه محروم از سوي گروه جهادی منادیان آبادی دانشگاه آزاداسلامی واحد اردبیل
    گروه جهادی منادیان آبادی دانشگاه آزاداسلامی اردبیل با حضور در منطقه گلمغان از محلات حاشیه اردبیل یک باب خانه محروم را نوسازی و مرمت کردند.

مسئول گروه جهادی منادیان آبادی دانشگاه آزاداسلامی واحد اردبیل در گفتگو با خبرنگار آنا اظهار كرد: «  تیم جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اردبیل همچون سال گذشته با حضور در محلات حاشیه شهر، اقدام به محرومیت زدایی کرده است و این دومین سال پیاپی است که دانشجویان جهادگر این دانشگاه در این محل اقدام به نوسازی و مرمت خانه محروم می کنند.»

وحيد متقي  به بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص اردوهای جهادی اشاره کرد و گفت: « این اردوها با هدف ایجاد روحیه جهادی و مدیریت انقلابی در دل دانشجویان جهت اجرای طرح‌های کلان در آینده برگزار می شود.»

وي افزود: « تیم پزشکی گروه جهادی منادیان آبادی دانشگاه آزاد واحد اردبیل همچنين به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان به مردم این منطقه پرداختند.

وي افزود: « این تیم متشکل از دانشجویان پزشکی و پرستاری دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل به همراه استادان خود شب عید سعید قربان با حضور در منطقه گلمغان به صورت رایگان به ویزیت بیماران این منطقه پرداختند.»

متقي ادامه داد: « تیم پزشکی گروه جهادی منادیان آبادی در ادامه خدمت رسانی به محرومین اقدام به شناسایی بیماران نیازمند کردند تا با رایزنی نهادهای خیریه نسبت به درمان بیماران حاد نیز گام های مفید و مؤثری بردارند.»

به گزارش خبرنگار آنا  رئیس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل نیز با حضور در منطقه از نزدیک در جریان فعالیت های جهادی دانشجویان این دانشگاه قرار گرفت.

توزيع لوازم التحرير ايراني در بين دانش آموزان گلمغان

رئیس دانشگاه آزاد اردبیل با حضور در عرصه جهادی دانشجویان این دانشگاه در منطقه گلمغان اردبیل اقدام به توزیع لوازم التحریر ایرانی در بین دانش اموزان این منطقه کرد.

به گزارش خبرنگارآنا، اسحق رسولی رئیس دانشگاه آزاد اردبیل با حضور در منطقه گلمغان اردبیل از عرصه های جهادی بسیج دانشجویی این دانشگاه ضمن عرض خداقوت به جهادگران دانشجو، بسته های لوازم التحریر ایرانی را که توسط این گروه جهادی تهیه و آماده شده بود به صورت رایگان بین دانش اموزان این منطقه توزیع کرد.

در ادامه این برنامه جهادگران دانشجو با ایجاد حلقه های بصیرتی به تشریح اهمیت استفاده از کالاهای ایرانی در بین دانش اموزان این منطقه پرداخته و از آنها خواستند تا تبلیغ مصرف کالاهای ایرانی در بین خانواده های خود ضمن فرهنگ سازی الگوی مصرف،گام های مفیدی در حمایت از کارگران ایرانی و تحقق اقتصاد مقاومتی بردارند.