1397/05/21 رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل مطرح كرد؛ ايجاد بزرگترين ناشر خاورميانه در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل
    رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل از ايجاد بزرگترين ناشر خاورميانه در اين واحد دانشگاهي خبر داد.

v

به گزارش خبرنگار آنا، دكتر اسحاق رسولي در جمع اصحاب رسانه و خبرنگاران استان اظهار كرد: « در راستاي نهادينه كردن و گسترش امر تحقيق و پزوهش مجوز فعالیت سه مرکز تحقیقات آب، انرژی و مرکز فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی در دانشگاه آزاد اخذ شده و یک مرکز نیز به منظور تحقیقات گیاهان دارویی در این دانشگاه راه‌اندازی می‌شود.»

وي بيان كرد: « رویکرد جدید این دانشگاه تغییرات اساسی در نحوه آموزش و رسالت این دانشگاه پیش‌بینی شده که باید چشم‌‌انداز جدیدی برای این دانشگاه تعریف می‌شد و در این رویکرد جدید دانشگاه آزاد مساله‌گرایی و نوآوری را الگوی خود قرار داده است.»

وی ادامه داد: « این دانشگاه در سطح کشور و استان اردبیل نیز به دنبال این است که از ایده‌های جدید استفاده کند که این موضوع کاملا امکان‌پذیر بوده ولی به هیچ وجه ساده نیست چرا که بحث صرف آموزش در وضعیت فعلی اشباع شده و باید به توسعه استان فکر کنیم.»

رسولی افزود: « : برای دانشگاه آزاد اسلامی مسئولیت اجتماعی، استانی و بین‌المللی تعریف کرده‌ایم و به عنوان مثال به منظور توسعه صنعت گردشگری در استان اردبیل دانشگاه آزاد اسلامی مرکز شهرستان سرعین به دانشکده گردشگری تبدیل شده و فعالیت‌های خود را برای توسعه صنعت گردشگری در استان آغاز می‌کند.»

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل افزود: « مزرعه حسن باروق دانشگاه آزاد نیز که مرکز تحقیقات بوده به مرکز طبیعت‌گردی و سلامت گردی با تعریف 15 پروژه بوم‌گردی تبدیل می‌شود.»

وي خاطرنشان کرد: « در بحث سلامت برنامه‌ریزی ویژه ای داریم و دانشکده پزشکی واحد اردبیل که با قدمتی طولانی به وسیله پزشکان شریف استان راه اندازی شده است، در این حوزه فعالیت می کند.»

او حوزه های سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی را از جمله برنامه های ویژه دانشگاه آزاد اردبیل بیان کرد و گفت: « اعتقاد داریم این چهار حوزه نقش پایه در توسعه استان اردبیل دارد.»

رسولی اظهار کرد: « به امید خدا در حال ورود به عرصه های جدیدی هستیم که تاکنون هیچ جای کشور به این عرصه ها ورود نکرده اند و استارت کار خورده و فعالیت های رسمی مربوطه نیز ظرف دو ماه آینده آغاز می شود.»

وی افزود: « از جمله این اقدامات برنامه ریزی برای تبدیل دانشگاه آزاد اردبیل به بزرگترین ناشر علمی ایران و قرار گرفتن در ردیف سه ناشر بزرگ منطقه خاورمیانه است که در همین راستا حرکت ما به سمت واحدهای فناور و دانش بنیان خواهد بود.»

«رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل همچنین راه اندازی شرکت تعاونی دانشجویی و دانش آموختگان دانشگاه آزاد را از دیگر برنامه های مهم این دانشگاه بیان کرد و گفت: فعالیت های این تعاونی به دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اردبیل واگذار می شود.»

وی تاثير قلم های خبرنگاران در سرنوشت استان و کشور را نقش اساسی دانست و افزود: « امیدواریم دانشگاه آزاد اسلامي  نیز در حوزه رسانه بتواند در استان اردبیل تعامل خود را با اصحاب رسانه حفظ و تقویت کرده و از ظرفیت های موجود برای کمک به حوزه رسانه استفاده كند.»

رسولی تدریس رشته های مرتبط با رسانه در دانشگاه آزاد اردبیل در سطح ارشد و دکترا را یادآوری کرد و گفت: « این نشان دهنده ارتباط عمیق دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل با رسانه است.»

این مسوول افزود: « دانشگاه آزاد اسلامي  در دهه ۶۰ و تحت تاثیر شرایط فشار کنکور در کشور و به منظور پاسخ گویی به نیاز روزافزون تحصیلات دانشگاهی ایجاد شد.»

رسولی تصریح کرد: « امروز شرایط متفاوت بوده و هر داوطلبی در هر نقطه کشور به راحتی می تواند به تحصیلات دانشگاهی دست یابد، لذا دانشگاه آزاد اسلامی هم در رویکرد جدید بایستی در رسالت کاری خود تجدید نظر کرده و چشم اندازهای جدید برای خود تعریف کند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل این تغییر رویکرد را چالش برانگیز خواند و تاکید کرد: « دانشگاه آزاد اسلامي به رغم همه مشکلات در این مسیر جدید می تواند موفق شود چرا که اکنون در جامعه به خصوص در استان اردبیل یک سرمایه عظیم اجتماعی ایجاد شده است و با استفاده از این ظرفیت می توان به اهداف رسید.»

وي بیان کرد: « دانشگاه آزاد استان دارای 6 واحد دانشگاهی، 6 مرکز دانشگاهی، سه آموزشکده سما بوده که 464 نفر هیئت علمی بوده که دو برابر این تعداد نیز نیروی حق‌التدریس در این دانشگاه فعالیت می‌کنند و 477 رشته‌محل برای این دانشگاه تعریف شده است.»

رسولی تصریح کرد:«  23 رشته در مقطع دکترای تخصصی، 23 رشته در مقطع دکترای حرفه‌ای، 108 رشته در مقطع کارشناسی ارشد و مابقی نیز در مقاطع کارشناسی و کاردانی در این دانشگاه تدریس می‌شود که ارتقای کیفیت آموزش‌ها از اولویت‌های اساسی در این دانشگاه به شمار می‌رود.»

وی گفت: « بیمارستان 106 تختخوابی دانشگاه آزاد اردبیل در حال گذراندن مراحل نهایی تکمیل و تجهیز بوده که در ماه‌های آینده شاهد بهره‌برداری از این بیمارستان خواهیم بود.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل تصريح كرد« اين واحد دانشگاهي  دارای 83 کارگاه و آزمایشگاه مجهز است، 107مورد اختراع توسط این دانشگاه به ثبت رسیده و 59 عنوان کتاب نیز در این دانشگاه چاپ شده و یک هزار و 226 مقاله آی.اس.آی در این دانشگاه تولید و در مجلات بین‌المللی و ملی به چاپ رسیده است.»

پاسخ به سوالات حاضران پايان بخش نشست رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل با اصحاب رسانه و خبرنگاران بود.