1397/05/16 اعزام 130 دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل به مناطق محروم
    مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل از اعزام 130 دانشجوی این دانشگاه تحت عنوان گروه جهادی منادیان آبادی به روستاهای محروم خبرداد.

به گزارش خبرنگار آنا، وحيد متقي گفت: « پیش از ظهر امروز جهادگران دانشجوی دانشگاه آزاد اردبیل به استعداد 130 دانشجو  با بدرقه مسئولان دانشگاه و بسیج جهت محرومیت زدایی و خودسازی به روستاهای بخش ویلکیج نمین اعزام شدند.»

وي اظهار كرد: « گرو های جهادی منادیان آبادی دانشگاه ازاد اردبیل ب استعداد 130 دانشجو شاما 85 دانشجوی خواهر و 45 دانشجوی برادر در دو گروه مجزا جهت انجام فعالیت جهادی به روستاهای تپراقلو ، سقزچی، یونجالو، ایریل  از توابع بخش ویلکیج شهرستان  نمین اعزام شدند.»

متقي افزود: « خواهران جهادگر منادیان آبادی در زمینه های فرهنگی شامل آموزش قرآن، احکام، نشست های روشنگری و عقیدتی، آموزش خیاطی، کارگاه های سبک زندگی، اقتصاد مقاومتی و کلاس های تقویتی برای دانش آموزان خدمت رسانی خواهند کرد.»

وی به فعالیت های جهادی برادران نیز اشاره کرد و گفت: « بازسازی خانه محروم در منطقه گلمغان اردبیل در کنار فعالیت های آموزشی،فرهنگی و اجتماعی از جمله فعالیت های جهادی دانشجویان دانشگاه آزاد اردبیل است.»

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ازاد اسلامي واحد اردبیل نيز بسیج را بازوی توانمند نظام جهت تحقق آرمان های انقلاب اسلامی دانست  گفت: «اردوهای جهادی تداعی کننده همدلی مردم در دوران انقلاب و دفاع مقدس است.»

عليرضا عبدالرحيمي به ایثار و فداکاری مردم در دوران انقلاب اشاره کرد و گفت: «همانگونه که مردم با همدلی توانستند انقلاب را بوجود آورند در دوران جنگ نیز به بهترین شکل ممکن از رزمندگان اسلام حمایت و پشتیبانی کردند  تا دفاع مقدس به بهترین نحو به سرانجام برسد.»

او دانشجویان جهادگر را پیروان راستین شهدا و ایثارگران توصیف کرد و افزود: « محرومیت زدایی یکی از آرمان های  انقلاب اسلامی است که دانشجویان در این عرصه همچون انقلاب پیش قدم شده اند و مجموعه دانشگاه نیز در این راه هرچه از دستش بر می آید  انجام می دهد.»