1397/04/25 برگزاري بیست وسومین دوره مسابقات سراسری قرآن وعترت مرحله استانی بخش شفاهی در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل
    کارشناس مسئول قران وعترت استان اردبیل از برگزاري بیست وسومین دوره مسابقات سراسری قرآن وعترت مرحله استانی بخش شفاهی در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل خبر داد.

ابراهيم ذوالفقارپور در گفتگو با خبرنگار آنا اظهار كرد: « بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت مرحله استانی بخش شفاهی با حضور تعداد ۶۵ نفر از منتخبین واحدی در سه بخش قرائت، ترتیل و اذان و در مقطع استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی برگزارمی شود که منتخبان این دوره از مسابقات به مرحله پایانی (کشوری) راه مي يابند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل نيز در جمع شركت كنندگان در این دوره از مسابقات، وجود قاریان و حافظان قرآن در دانشگاه آزاد اسلامی را مایه خیر و برکت برای دانشگاه ها دانست.

دكتر اسحق رسولي از جمع قرآنیان حاضر در برنامه خواست برای هدایت و پیشرفت دانشگاه ها در راستای تعالیم قرآن و عترت دعا کنند.

وي به حدیث ثقلین نبی مکرم اسلام (ص) اشاره كرد و قرآن و عترت را در کنار هم به عنوان چراغ راهنما برای بشریت دانسته و همگان را به بهره مندی از این کشتی نجات فرا خواند.

در بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت مرحله استانی اردبيل (بخش شفاهی)، معاونان فرهنگی دانشجویی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل نیز حضور داشتند.