1397/04/23 رئیس مرکز فرهنگی آموزشی سما واحد اردبيل: 50 محصول دانش بنيان در سال آينده رونمايي مي شود
    رئیس مرکز فرهنگی آموزشی سما واحد اردبيل از رونمايي و بهره برداري 50 محصول دانش بنيان در سال آينده خبر داد.

به گزارش خبرنگار آنا، محمد اثني عشري در دومين گردهمايي روسا و دبيران شوراي نظارت و هماهنگي سما سراسر كشور در واحد اردبيل اظهار كرد:« از سه محصول مهم دانش بنيان سما اردبيل شامل كف پوش، ديوار و كيت سما با حضور معاون سما رونمايي شد و تا مهرماه سال آينده 50 محصول ديگر نيز معرفي مي شود.»

وي گفت: « روي 10 كار مهم اقتصادي كار مي كنيم و تاكنون 110 ميليون تومان درآمد داشتيم و در سال آينده به دو برابر مي رسد و با اين روند 25 تا 30 درصد از وابستگي به درآمدهاي شهريه اي كاهش مي يابد.»

اثني عشري افزود: « امسال 5 مدرسه را افتتاح و در سال آينده نيز 50مدرسه ديگر فعاليت خود را آغاز مي كند و از شهريور امسال مدرسه فوتبال ما شروع به فعاليت مي كند.»

وي ادامه داد: « روي مدارس بازي محور كار مي كنيم و مجوز 30 كارگاه را اخذ كرده ايم. و با افتخار اعلام مي كنيم كه ركورد ثبت نام در 10 سال گذشته شكسته شد.»

رئیس مرکز فرهنگی آموزشی سما واحد اردبيل كار بر روي مركز SCDو كارگاه هاي مجهز هوش مصنوعي را از ديگر فعاليت هاي اين مركز معرفي كرد.

دومين گردهمايي روسا و دبيران شوراي نظارت و هماهنگي سما سراسر كشور امروز صبح با سخراني رئیس مرکز فرهنگی آموزشی سما دانشگاه آزاد اسلامي شروع و تا ساعت 17 ادامه مي يابد.