1397/04/21 دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل قهرمان اولین دوره مسابقات وزنه برداری دانشجویان پسر دانشگاه های کشور شد
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل قهرمان اولین دوره مسابقات وزنه برداری دانشجویان پسر دانشگاه های سراسر کشور شد.

به گزارش خبرنگار آنا، این مسابقات با حضور وزنه برداران ۴۰ دانشگاه از مراکز آموزش عالی دولتی و غیر دولتی سراسر کشور به میزبانی دانشگاه محقق اردبیل و به مدت دو روز برگزار شد.

تیم وزنه برداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل متشکل از ۶ ورزشکار به اسامی محمد آژیر،بهنام باقریان،مهرداد هاشم زاده،مهرداد قهرمانی،فردین نادری و علی نعمتی مقدم با مربیگری مهردادصفری در این مسابقات خوش درخشیدند و با مجموع ۳۹۷/۶ امتیاز با اقتدار در سکوی قهرمانی قرار گرفتند.

به دنبال واحد اردبیل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه با ۳۴۷/۶ امتیاز و دانشگاه ازاد اسلامی تیران با ۲۰۹/۳ امتیاز در سکوهای دوم و سوم قرار گرفتند.

تصاحب سکو های قهرمانی توسط دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی و سبقت گرفتن آنها از مراکز آموزش عالی و غیر انتفاعی سراسر کشور نشان دهنده پتانسیل بالای دانشجویان دانشگاه در سراسر کشور می باشد.
    دکتر سجاد انوشیروانی رئیس انجمن وزنه برداری فدراسیون ورزش های دانشگاهی و دکتر غلامرضا احمدزاده مدیر تربیت دانشگاه محقق در هرچه بهتر برگزار شدن این رقابت ها تلاش کردند و همکاری سایر دوایر دانشگاه و هیات ورزش های دانشگاهی استان اردبیل نیز قابل توجه بود.
    به همت فدراسیون ورزش های دانشگاهی و همکاری تربیت بدنی وزارت علوم ،علوم پزشکی،دانشگاه آزاد اسلامی،پیام نور و جامع علمی کاربردی برای اولین بار دانشجویان کلیه دانشگاه ها برای رقابت در یک رشته ورزشی زیر یک سقف جمع شدند که ضمن بالا رفتن سطح کیفیت رقابت ها بر همدلی و همکاری ورزشی این مراکز نیز افزودند.