1397/04/20 پایان دوره کارگاه آموزشی تفسیر سوره نور در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل
    مسئول كانون قرآن و عترت خواهران دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل از پایان دوره کارگاه آموزشی تفسیر سوره و برگزاري آزمون اين دوره خبر داد.

هاجر سيد محمدي در گفتگو با خبرنگار آنا اظهار كرد: «  این آزمون با حضور تعداد 80 نفر از همکاران عضو هیات علمی و غیر عضو هیات علمی ( کارکنان) امروز در سالن امتحانات دانشکده پزشکی به صورت کتبی برگزار شد.»

مدیر دوره آموزشی تفسیر سوره نور در خصوص اهداف برگزاری این کارگاه گفت: « براساس بخشنامه معاونت فرهنگی دانشجویی سازمان مرکزی دانشگاه آزاداسلامی به جهت بهره مندی و استفاده بهینه از ظرفیت ماه مبارک رمضان ، همه ساله یکی از سوره های قرآن معرفی و در قالب یک کارگاه آموزشی شناسه دار به استعداد 32 ساعت در این ماه شریف با عنوان «رمضان بهار قرآن»  برگزار می شود که امسال سوره نور برای این کارگاه انتخاب شده بود.»

وي از استقبال خوب و شایسته استادان و کارکنان از این کارگاه در طول ماه مبارک رمضان که هر روز بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در محل مسجد دانشگاه برگزار می شد و  تاثیرات معنوی آن به خصوص مطالب مفیدی که در حوزه خانواده در این سوره اشاره شده است،  سخن گفت.

سیدمحمدی با بیان اینکه قرآن و آشنایی با معارف آن و استفاده از سخنرانان و استادان مجرب در بیان و تفهیم آیات تاثیر شگرفی دارد، از زحمات استادان دوره؛ دکتر مدبر و حجت الاسلام تجلایی تقدیر و تشکر كرد.

وي از برگزاری همزمان این کارگاه در مرکز سرعین خبر داد و از استقبال همکاران و استادان اين مركز نیز ابراز خرسندی کرد.