1397/04/20 فرزند كارمند دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل در تورنمنت بین‌المللی ریاضیات خوش درخشيد
    فرزند كارمند دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل در تورنمنت بین‌المللی ریاضیات در كشور بلغارستان خوش درخشيد.

به گزارش خبرنگار آنا، پويا جهانگيرمراد دانش آموز كلاس هفتم و فرزند همكار دانشگاهي؛ ميترا خليق با كسب مدال برنز همراه با تیم دانش‌آموزان ایرانی اعزامی به دور نهایی تورنمنت بین‌المللی ریاضیات بدون مرز براي كشورمان افتخار آفريد.

در اين دوره از مسابقات تيم ايران با با کسب ۵ مدال طلا، ۳ مدال نقره، ۴ مدال برنز و یک دیپلم افتخار به عنوان کیفی‌ترین تیم این دوره از تورنمنت در بلغارستان معرفی شد.

در این دوره ۲۰ کشور صاحب نام در زمینه المپیاد ریاضی نظیر روسیه، رومانی، ویتنام، بلغارستان، چین، استرالیا، قزاقستان، ترکیه و ایران حضور داشتند  و دانش آموزان ایرانی پس از کسب امتیازهای لازم در سه دور مقدماتی تورنمنت در فصل‌های پاییز، زمستان و بهار مجوز حضور در دور نهایی را پیدا کردند.

دانش‌آموزان ایرانی در رقابت تیمی که در قالب تیم‌های سه نفره برگزار شد، در پایه‌های نهم و هفتم به ترتیب مدال‌های نقره و برنز را کسب کردند.