1397/04/17 نماینده ولی‌فقیه در اردبیل: اقتدار علمی اساس پیشرفت‌ جوامع است
    مراسم كلنگ زني دومين دانشجوسراي خيري دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل با حضور مسئولان، خيرين و معتمدين شهر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا، كلنگ دومين دانشجوسراي خيري دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل كه تمام هزينه هاي از سوي خير اردبيلي دكتر مرتضي وهاب زاده تامين شده است در محوطه سايت بسيج اين دانشگاه به زمين طده شد.

نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل اقتدار علمی را اساس پیشرفت‌ جوامع دانست و اظهار کرد: « از اینکه قسمت عمده خیرات و احسان‌های انجام پذیرفته در نوع مادی آن خلاصه شده بسیار غصه می‌خورم و مشارکت در دیگر امور خیریه به مانند وقف‌های علمی نباید به ورطه فراموشی سپرده شود.»

سیدحسن عاملی اظهار کرد: « مشارکت در امور خیرخواهانه علمی، جریان شایسته الگوسازی برای ورود هر چه مناسب خیران به این حوزه مهم و تأثیرگذار را پیاده‌سازی خواهد کرد.»

وی افزود: « عزت و اقتدار کشورها به اقتدار علمی وابسته بوده و دولت‌هایی که در تولید دانش جهانی سهم بیشتری را داشته باشند در مدیریت جهان نیز با قدرت و توان بیشتری وارد عمل شده و خواهند توانست اهداف خود را در مواجهه با کشورهای ضعیف‌تر پیاده کنند.»

نماینده ولی‌فقیه در استان اردبيل بيان كرد: « هر جامعه‌ای که از قافله علمی عقب بماند، مسلوب‌الاراده شده و اسیر توطئه‌های شوم دشمنان و کشورهای قدرتمندی خواهد بود که به دنبال تسلط بر کشورهای دیگر و بهره‌مندی از منابع موجود ملت‌ها هستند.»

عاملی با اشاره به اینکه حاکمیت علمی نایاب‌ترین حقیقتی است که در بسیاری از کشورهای جهان دیده می‌شود، ادامه داد: « خلاء‌های علمی مشهود در کشور ما تاوان 500 سال عقب‌ماندگی علمی به دلیل تسلط پادشاهان نالایق بر این خاک بود تا نتوانیم به شکل مناسبی قله‌های علمی را طی کنیم.»

به گزارش آنا، به همت دكتر مرتضي وهاب زاده و با صرف بیش از هفت میلیارد ریال خوابگاه دختران دانشگاه آزاد اسلامی با ظرفیت 100 نفر در مهرماه سال 95 به بهره برداری رسید.