1397/04/13 فرمانده بسيج كاركنان دانشگاه آزاد اسلامي عنوان كرد: اشرافيت همه استادان به مسائل دفاع مقدس
    فرمانده بسيج كاركنان دانشگاه آزاد اسلامي و دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي كشور بر اشرافيت همه استادان به مسائل دفاع مقدس تاكيد كرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي، دکتر حسين نصیرزاده در جمع استادان درس دفاع مقدس استان اردبيل و شوراي مركزي بسيج كاركنان اظهار كرد: «اعتقاد داریم همه استادان که در دانشگاه شرف حضور دارند به مسائل دفاع مقدس ایمان و اشراف داشته باشند.»

وي 8 سال دفاع مقدس را طبق نظر مقام معظم رهبري یک گنجینه دانست و افزود:« رویکردهای ارزشی در دانشگاه سالهای سال صورت گرفته و امروز ساختاری بوجود آمده که طبق آن سازماندهی خوبی داشته باشیم و ما به فعال سازی این مجموعه برای آموزش اساتید و کارکنان دانشگاه ایمان داریم.»

نصيرزاده به سخن مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: « طبق نظر معظم له، نظام اسلامی و انقلاب اسلامی معجزه الهی بود که به دست توانمند امام خمینی(ره) در قرن بیستم اتفاق افتاد.»

او ادامه داد: «در حالیکه نظام سلطه 2500 ساله با همه امکانات و ساختار مستحکم و وابستگی کامل و دنیای غرب، جدایی دین از سیاست را در پیش گرفته بود امام تحول بزرگ و عظیمی ایجاد كرد.»

وي افزود: « امام راحل شمشیری بزرگ در قلب استکبار جهانی فرو کرد و استکبار پس از پیروزی انقلاب و مشاهده عظمت آن تمام تلاش خود را برای از بین بردن آن وقف کرد و وقتی موفق به براندازی آن نشد با همه توانمندی خود 8 سال جنگ را به این نظام تحمیل کرد.»

مديركل امور شاهد و ايثارگران دانشگاه آزاد اسلامي عاشورا را الگوي رزمندگان اسلام معرفي كرد و گفت: « در عاشورا امام معصوم تنها ماند ولی در جنگ، امام راحل را تنها نگذاشتند و 8 سال جنگیدیم و یک وجب از خاک خود به دست دشمنان نیفتاد و این 8 سال دفاع مقدس باید نشر پیدا کند.»

مدیرکل حفظ و نشر ارزش های دفاع مقدس دانشگاه آزاد اسلامي نيز گفت: « در طول 40 سال انقلاب بعد از پدیده انقلاب پدیده دفاع مقدس در ابعاد مختلف در رتبه دوم قرار دارد که می توانیم کارهای پژوهشی زیادی انجام بدهیم.»

سردار زمانی سخنان شهيد بهشتي را چنين يادآور شد:«  هر کاری که می خواهید بکنید 3 ویژگی داشته باشد، اول حافظ ارزش های اسلامی باشد، دوم باعث رشد و ارتقای خودتان باشد و سوم باری را از دوش مردم بردارد.»