1397/04/11 رئیس مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل: همكاري دانشگاه آزاد اسلامي و علوم پزشكي اردبيل در زمينه گياهان دارويي توسعه مي يابد
    رئیس مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل از توسعه همكاري بين دانشگاه آزاد اسلامي و علوم پزشكي اردبيل در زمينه گياهان دارويي خبر داد.

علي احد زاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري آنا اظهار كرد: « در جلسه اي كه به همين منظور با حضور مسئولان دو دانشگاه تشكيل شد بر توسعه همکاری های هدفمند و استفاده از توانمندی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی واحد اردبیل، راه اندازی آزمایشگاه همکار و مرکز تحقیقات فرآورده های طبیعی ؛ گیاهان دارویی و طب سنتی - زیرنظر وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی تاكيد شد.»

وي افزود: « نظر به اینکه واحد اردبیل دارای مرکز تحقیقات گیاهان داروئی و همچنین مرکز رشد تخصصی کشاورزی و فرآوری گیاهان داروئی بوده و دارای کمیته های تخصصی طب سنتی ، گیاهان داروئی و داروهای گیاهی است؛ بنابراين جهت ایجاد همکاری های مشترک و استفاده از پتانسیل دو طرف مقرر شد در استعلامات معاونت غذا و دارو ، از نظریه کارشناسی و ارزیابی های مرتبط کمیته مذکور استفاده شود.»

احدزاده ادامه داد: « در این خصوص کمیته ای استانی با همکاری مرکز رشد و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل تشکیل و دبیرخانه آن در واحد اردبیل مستقر مي يابد.»

احدزاده گفت: « در اين جلسه مقرر شد گزارش کامل عملکرد ، لیست تجهیزات و توانمندی موجود مرکز تحقیقات گیاهان دارویی واحد اردبیل - که دارای مجوز قانونی است  - به صورت مجلد ، در اختیار معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قرار گیرد.»

وي اضافه كرد: « در این خصوص مكاتبه اي با معاونت تحقیقات و فن آوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام و با عنایت به توان علمی، تجهیزاتی و فیلد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل و سوابق تحقیقات، اختراعات و مرکز رشد مستقل مورد تایید وزارت علوم، اخذ مجوز فعالیت لازم از شورای گسترش آن وزارت خانه، برای ایجاد مرکز تحقیقات شیمی فرآورده های طبیعی، گیاهان دارویی و طب سنتی در استان اردبیل درخواست شده است.»