1397/04/10 ارائه مقاله عضو هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل در کنفرانس بین المللی ترکیه
    مقاله عضو هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل در هجدهمین کنفرانس بین المللی AUTEX2018 در شهر استانبول ترکیه در هتل Swissotel The Bosphorus Istanbul ارايه شد.

علي صادقيان مريان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري آنا گفت:  « مقاله « "Electrospun Nano Structure of Polyurethane/PAMPS to High Sensitivity for Ionic Solution and Vapour » در این کنفرانس به صورت شفاهی پذیرفته و ارايه شد.»

وي افزود: « یافته اصلی مقاله « الکتروریسی نانوساختارهای پلی یورتان/  PAMPS به منظور حسگری بالا در محلول و بخارهای شیمیایي » بر کاربرد این نانو ساختارها در البسه محافظتی است، بدین معنی که این غشاهای نانو ساختار( نانو الیاف پلیمری) تولید شده در این مطالعه قادر هست نسبت به pH محیط های شیمیایی به صورت بخار و محلول تغییر رنگ دهد و وقتی که این غشا به عنوان البسه استفاده شود کاربرد آن حیاتی می شود. »

عضو هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل ادامه داد: « لباس های نظامی دارای این غشا در منطقه رزم زمانی که عامل های شیمیایی در محیط جنگی باشد قادر است تغییر رنگ دهد و سرباز بدین صورت متوجه حضور عامل های شیمیایی شده و محیط را ترک می کند یا از ماسک استفاده می کند.»

اين پژوهشگر بيان كرد: « این مقاله با موفقیت به نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل ارائه شد و مورد توجه حاضرین در سخنرانی اینجانب قرار گرفت.»