1397/04/06 دبير صندوق همیاران واحد اردبيل خبر داد: كمك بلاعوض به 15 تن از همكاران دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل
    دبير صندوق همیاران واحد اردبيل از كمك بلاعوض به 15 تن از همكاران دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل به مبلغ 227 ميليون ريال خبر داد.

غلامرضا صداقت در گفتگو با خبرنگار آنا اظهار كرد: « تاكنون مبلغ 227 ميليون ريال به 15 نفر از همکاران که درشرایط حاد بیماری و مالی قرار داشته اند، پرداخت شده و هم اکنون مبلغ مانده حساب صندوق 195 ميليون ریال است.»

وي افزود: « ماهیانه مبلغ 6 ميليون و 500 هزار ریال از حقوق همکاران كسر و  به حساب صندوق واریز می شود كه با توجه به ماهیت و رسالت صندوق طبق اساسنامه،  کمک به افراد واجد شرايط به صورت بلاعوض در شرایط حاد بیماری و مالي است.»

صداقت بيان كرد: « صندوق همیاران دانشگاه در دهه فاطمیه سال90 به پیشنهادعده ای از همكاران تاسیس وشروع بکار كرد و اكنون حدود170 نفر اعم از كاركنان و اعضای هیات علمی عضو صندوق هستند.»

وي ادامه داد: « شروع به کار صندوق با تمایل اعضا با حق عضویت پنج هزار ریال شروع و به درخواست همکاران از مبلغ پنج هزار ریال تا يكصد هزار ریال بصورت ماهیانه از حقوق ایشان کسر و به حساب صندوق واریز می شود.»

دبير صندوق همیاران واحد اردبيل گفت: « ابتدای تاسیس صندوق حسابی در بانک قوامین با سود روز شمار 17درصد افتتاح و در پایان سال 96 به بانک ملی دانشگاه انتقال یافت.»

صداقت عنوان كرد: « با عنایات خاصه حضرت حق و همت عزیزان صندوق توانسته حداقل گره گشای گوشه ناچیزی از مشکلات مالی همکاران باشد.»

وي افزود: « شاید فرد فرد عزیزان عضو صندوق در این مدت هزینه ای بیشتر از این برای عیادت همکاران بیمار پرداخت می كردند که اين مبالغ در قالب صندوق بصورت اصولی هزینه مي شود.»

صداقت گفت: «  اعضاي هیات موسس صندوق دست هاي یکایک اعضا را مي بوسد و مدیون اعتماد ایشان هستند و آرزو دارد این همت را خداوند ذخیره اخرتشان قرار دهد.»

دبير صندوق همیاران واحد اردبيل خاطر نشان كرد: « از تمام اعضا استدعا دارد باتوجه به بضاعت مالی صندوق در ادامه روند بهینه رسالت صندوق هرگونه پیشنهاد یا انتقادی دارند کمک حال هیات موسس باشند.»

وي اعضای هیات موسس را نادر پرستار، شاپور ذاکرحمیدی، محمد اثنی عشری، بهنام خانیزاده، توفیق ارغوانیان، عباس نخستین روحی، غلامرضا صداقت،  فریبا رامزی و مهناز جویانی معرفي كرد.