1397/04/04 مديركل روابط عمومي استان اردبيل خبر داد؛ تدوين برنامه جامع روابط عمومي هاي استان براي اولين بار در كشور
    مديركل روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل از تدوين برنامه جامع روابط عمومي هاي دستگاه هاي اجرايي استان براي اولين بار در كشور و ارايه الگو در اين زمينه خبر داد.

به گزارش خبرنگار آنا، غلامحسين غاربي در جلسه شوراي اداري دستگاه هاي اجرايي استان اردبيل اظهار كرد: « در این برنامه اهدافی مانند تقویت فرهنگ مطالعه، اطلاع رسانی درباره برنامه دولت، کمک به نشریات محلی و خارج کردن آنها از رکود حاکم، ارتقاي سطح سواد تخصصي روابط عمومي ها و نظایر آن منظور شده که انتظار می رود اجرای این برنامه تاثیر مهمی در عملی شدن نقش اصلی روابط عمومی ها در این استان داشته باشد.»

وي خارج شدن از روابط عمومي سنتي و تبديل به روابط عمومي آرماني و تحليل گر را از ضرورت هاي جامعه امروز دانست و افزود: « اطلاع يابي و اطلاع رساني، مخاطب گرايي، تاثير پذيري و تاثير گذاري بر افكار عمومي، تفاهم به جاي اقناع و مشاركت گرايي به جاي سلطه گرايي را از ويژگي هاي روابط عمومي آرماني است كه با حمايت مديران دستگاه هاي اجرايي قابليت محقق شدن را دارد.»

عضو هيات رئيسه شوراي هماهنگي روابط عمومي هاي استان اردبيل گفت: « كار روابط عمومي فعاليت يك طرفه نيست بلكه در مقابل مردم هم مسئوليت داريم كه نظرهاي آن ها را نيز به گوش مسئولان برسانيم به خصوص در جامعه اي كه نظام آن بر پايه مردم سالاري ديني شكل گرفته است.»

اين مدرس دانشگاه نقش روابط عمومي را در توسعه سازماني به عنوان يك نهاد ارتباطي متعلق به جامعه مدرن دانست و افزود: « در بسياري از كشورهاي پيشرفته جايگاه واقعي خود را پيدا كرده ولي در جهان سوم دچار روزمرگي و پراكنده كاري شده است.»

وي ادامه ادامه داد: « روابط عمومي يك واحد پويا و ارگانيك سازماني است كه هيچ گاه تعطيلي و سكون در آن وجود ندارد و حيات سازمان ها وابسته به آن است.»

غاربي جايگاه روابط عمومي ها را در كشورهايي مانند آمريكا، چين، انگليس، ژاپن و كره جنوبي تحليل كرد و گفت: « در دنيا به روابط عمومي به عنوان ابزار براي انتقال پيام ها و اطلاعات نگاه نمي شود بلكه به عنوان يك سياستگزار و مهندس ذهن و افكار عمومي تلقي مي شود.»

وي بخشنامه هاي صادره از سال 1332 را در خصوص روابط عمومي ها حمايتي معرفي كرد و گفت: « يكي از بخشنامه هايي كه در سال 64 با تاسي از فرمايش حضرت امام خميني(ره) مبني بر ارايه كارهاي انجام شده و ضرورت مقابله با يورش گسترده و هجمه هاي تبليغاتي دشمنان صادر شده مسئولان روابط عمومي ها با ويژگي هايي مانند افراد داراي خلاقيت، تحرك و آگاهي سياسي و اجتماعي معرفي شده است.»

مديركل روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل ادامه داد: « از سخنراني مقام معظم رهبري در سال 1386 در ديدار رئيس جمهور، وزرا و مديران دولت با رهبري و تاكيد ايشان بر ضرورت فعال شدن روابط عمومي به عنوان يكي از رويدادهاي مهم روابط عمومي در دو دهه اخير ياد مي شود.»

عضو هيات رئيسه شوراي هماهنگي روابط عمومي هاي استان اردبيل تغيير نگرش مديران و داشتن تفكر رسانه اي را از ضرورت هاي توسعه كشور معرفي كرد.

استاندار اردبيل نيز روابط عمومي ها را  مانند پل ارتباطی میان مدیران و مردم دانست و با بیان اینکه بعضی از مدیران از وظایف و کارکرد روابط عمومی ها آگاهی و شناخت کافی ندارند خواستار اهمیت دادن به این موضوع شد.

اكبر بهنام جو گفت: «  گفت: اطلاع رسانی به مردم به واسطه رسانه ها به خصوص در این دوره که جامعه به نشاط و شادابی و امیدواری مردم بیش از پیش نیازمند است از وظایف روابط عمومی هاست و مدیران ارگانها و اداره های دولتی باید زمینه مناسبی را برای این منظور فراهم آورند.»

وي از هيات رئييسه روابط عمومي هاي استان خواست ماهانه گزارش خود را در خصوص عملكرد مديران در حوزه روابط عمومي و ميزان بها دادن به امر اطلاع رساني را گزارش كنند.

سخنراني رئيس كل دادگستري استان، سردار نوعي اقدم؛ از فرماندهان جبهه مقاومت در سوريه ، معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري و مديركل ورزش و جوانان استان  و تجليل از دستگاه هاي اجرايي برتر از ديگر برنامه هاي جلسه شوراي اداري استان اردبيل بود.