1397/04/04 رئيس واحد اردبيل: تبيين شخصيت علمي شهيد بهشتي يك ضرورت است
    رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل بر تبيين شخصيت علمي شهيد بهشتي تاكيد كرد.

به گزارش خبرنگار آنا، دكتر اسحق رسولي به مناسبت هفته قوه قضائيه با رئيس كل دادگستري استان اردبيل ديدار و با گراميداشت ياد و خاطره آيت الله شهيد دكتر بهشتي و 72 تن از ياران امام خميني (ره) خواستار برگزاري برنامه مشترك براي تبيين شخصيت علمي اين شهيد والا مقام شد.

وي گفت: در مناسبت هاي مختلف از شخصيت هايي مانند شهيد مطهري و ... تجليل مي شود ولي شخصيت دكتر بهشتي همچنان مظلوم واقع شده است و ضرورت دارد با همكاري مشترك دانشگاه آزاد اسلامي و دادگستري استان همايش علمي در اين خصوص برگزار شود.

رسولي قوه قضائيه را از اركان اصلي نظام دانست و گفت: « قوه قضائيه از اركان اصلي و تجلي آرمان و اسلاميت نظام است همانطور كه قوه مقننه و مجريه تجلي جمهوريت نظام است.»

وي بيان كرد: « در جامعه ممكن است عدالت نسبي باشد ولي احساس عدالت نباشد و دشمنان  نظام با تهاجم رسانه اي و عمليات رواني سعي دارند نگذارند مردم عدالت را احساس كنند و بنابراين تدابيري انديشده شود كه احساس عدالت در جامعه بروز و ظهور پيدا كند. »

رئيس كل دادگستري استان اردبيل نيز گفت: « برنامه ريزي هاي دشمنان براي ايجاد نارضايتي و ضعف عملكرد برخي مسئولان به خصوص در وعده و وعيدهاي انتخاباتي در بالا بردن توقعات عمومي باعث مي شود عدالت در جامعه با همه تلاش ها و زحماتي كه كشيده مي شود، احساس نشود.»

حجت الاسلام قاصدي براي همكاري با دانشگاه آزاد اسلامي در خصوص تبيين شخصيت علمي  شهيد بهشتي اعلام آمادگي كرد.