1397/03/22 اجراي طرح اکرام ایتام وکودکان بی سرپرست در واحد اردبيل
    طرح اکرام ایتام و کودکان بی سرپرست از سوي کانون مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل اجرا شد.

مسئول کانون مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در گفتگو با آنا گفت: « امسال چهاردهمین سال برگزاری این طرح از سوي هیات آل طه ي کانون مهدویت دانشگاه آزاداسلامی اردبیل بود كه در شب 27 ماه مبارك رمضان اجرا شد.»

مريم جاهد به فضیلت ماه مبارک رمضان و سفارش اسلام و امامان معصوم خاصه حضرت علی بن ابی طالب(ع) در مورد سفارش یتیمان و نوازش آنها اشاره و این طرح را در راستای فرمایش این امام همام دانسته و از اهتمام خیرین که همه ساله یاریگر این طرح هستند تقدیر و تشکر کرد.

وی اضافه کرد: « امسال ۶۴ نفر از این کودکان به همراه مربیان خود و تعدادی از دانشجویان، همچنین جمعی از خیرین اردبیل به همراه رئیس دانشگاه و معاونان و مسئول نهاد رهبری، میهمان ضیافت افطاریه امسال بودند.»

مسئول کانون مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل تاكيد كرد: « تمام هزينه هاي مربوط به اجراي طرح اعم از افطاري و تهيه هديه از سوي دانشجويان، كاركنان و استادان تامين شده و ريالي از بودجه عمومي استفاده نمي شود.»

جاهد گفت: « بعد از اتمام ضیافت افطاری به همه کودکان حاضر مبلغي در قالب کارت هدیه اهدا شد.»