1397/03/13 26 انجمن علمي پژوهشي در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل مجوز فعاليت دارند
    مسئول انجمن هاي علمي پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل از صدور مجوز 26 انجمن در اين واحد دانشگاهي خبر داد.

حسين مباركي در گفتگو با خبرنگار آنا، اظهار كرد: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل دارای 26 مجوز فعالیت انجمن های علمی در رشته های مختلف است که از این تعداد 15 انجمن علمی فعالیت رسمی داشته و حدود 5 انجمن در جریان برگزاری انتخابات و شروع فعالیت هستند.»

وي تصريح كرد: «انجمن های فعال دانشگاه، انجمن علمی رشته های مکانیک، پرستاری، عمران، برق، معماری، علوم آزمایشگاهی، مهندسی پزشکی، شیمی دارویی، مامایی، کامپیوتر، میکروبیولوژی، علوم پزشکی، روانشناسی، تربیت بدنی و حسابداری هستند.»

او عمده فعالیت انجمن ها را برگزاری کارگاه علمی- پژوهشی با رویکرد آموزشی-پژوهشی، بازدیدهای علمی با رویکرد علمی- پژوهشی و براي شرکت در سفرهای آموزشی- پژوهشی، کنفرانس ها، نشست ها و نمایشگاه های تخصصی داخلی، برگزاري همایش های علمی كه هر انجمن مجاز به برگزاری حداکثر یک همایش در سال با دامنه داخلی و با رویکرد کاملاً پژوهشی، معرفي كرد.

مباركي در خصوص نحوه تشکیل و فعالیت انجمن های علمی، ادبی و هنری گفت: « دانشجویان هر رشته تحصیلی در هر واحد دانشگاهی به منظور تشکیل انجمن علمی بایستی ابتدا با هماهنگی یکی از اساتید گروه مربوطه و معاونت پژوهشی نسبت به تهیه مدارک مربوطه به تعداد 6 نفر (به عنوان هیات موسس) در رشته مذکور اقدام و درخواست تاسیس انجمن كرده و پس از اخذ مجوز از دفتر کمیسیون مرکزی نسبت به انتخابات هیات مدیره اقدام و سپس عضوگیری و در انجمن فعالیت كنند.»